resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 18285
    yorum yapmak için serdar aziz konusunda kulüpten ya da hocadan bi açıklama yapılana kadar bekledim. serdar aziz iyidir kötüdür, yapılan doğrudur yanlıştır buna hiç girmeyeceğim. fatih hocanın vardır bir bildiği gibi enteresan bi yargıya nasıl varıldı bilmiyorum. sadece papaların sahip olduğu bilinen infallible tarzı bi ünvana ne ara yükseldi taraftarın gözünde. fatih terim'i çoğunluk gibi bende seviyorum ve oynatmak istediği futbolu beğeniyorum. bu futbolu oynatmak için bi takım rasyonel kararlar vermesi de çok normal. ama şöyle bi durum da var altyapından çıkan 18 yaşında ki stoper tüm takıma ve yönetime rest çekerken, yönetimin iyi bi stoper takviyesiyle ozan kabak'a karşı elini güçlendirecekken sen diğer stoperini artık takımda düşünmediğini açıklıyorsun. ve en enteresanı da bunu kulüp yayın organı ya da sosyal ağlarında değil instagram üzerinden paylaşıyorsun. hocanın bunu neden yaptığı araştırılmalı. serdar azize kapak* yapmak içinse çok yazık. koskoca galatasarayı 16 yaşında ergen atışmasına çevirmek ne kadar doğru.
    başka bi konuya daha gelirsek fikrim şu şekilde geçen sene hoca geldikten sonra 18 maçın çoğunda burnu kırık bi şekilde oynayan bir oyuncuyu bu yıl gerekli özveriyi vermiyor diye ıskartaya ayırmak ne kadar doğru? eğer konu maç kaçırmaksa fatih hoca geldiğinden beri 2017-2018 sezonunda 8 lig maçı, 2018-2019un ilk devresinde 5 lig maçı kaçıran fernandoyuda mı kapı önüne koyacağız.
    fatih hoca sezon başında almak kadar satmayıda öğrenmeliyiz diyen kişiydi. başakşehir da costayı 4.5 milyon euroya satarken biz aynı bölgede oynayan oyuncumuzu kapı dışarı ediyoruz. bu saatten sonra yönetim bu adamı nasıl satsın. her şampiyonlar ligi mağlubiyetinden sonra al sat sıkıntımız var rakiplerimiz gibi değiliz diyorsan elindeki varlıkları en iyi şekilde yönetmen lazım.
    burda olay başkan yönetim ya da fatih terim değil, olay galatasarayda çok başlılık var. çok başlılığın olduğu yerde başarının gelmesi çok zor. fatih terim eğer teknik direktörlük yapacaksa şu an türkiyede onunla yarışabilecek herhangi bir hoca yok. yok olay yönetimin kucağına bombayı bırakıp ipi çekmekse işimiz çok zor.
    son olarak şunu söylemek istiyorum fatih terim galatasaraya başkan olamayacak. bunun kulisiyle boşuna uğraşmasın. fatih terimi taraftar yani biz seviyoruz. genel kurulun hocadan hazettiğini hiç düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın