resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18301
    öncelikle, hoca söylediklerinde tamamiyle haklıdır. en doğru ve en kibar açıklamayla, oyuncularını da yerin dibine gömmeden gayet medeni bir şekilde eren ve serdar'a neden yol verildiğini anlatmış tane tane. bahsettiği konulardan hangisini inkar edebiliriz? hangisinde "hoca yanılıyor şurda" diyebiliriz? hiçbirinde. eren de serdar da kronik sakat ve istikrarsız futbolculardır, takıma çok faydalı oldukları ya da olmadıkları mevzusu 3 maç oynayıp 6 maç kaçırdıkları ve mehter bölüğü gibi sezon boyunca böyle gittiği gerçeğini değiştirmez.

    taraftarın hocayı haksız bulan kesimi bence fatih terim'i gerçekten haksız bulduğu için değil de yönetime güvenmediği, serdar'ın yerini asla ve kat'a dolduramayacaklarından korktuğu için hocaya sarıyor. bana göre açıklaması budur. bilinse ki yönetim mükemmel bir iş bitirici, harika bir de scout ve gözlem ekipleri var ve hemen giden faydalı oyuncunun, eksik mevkinin yerini doldurabiliyorlar; o zaman taraftar hocaya yüklenmezdi, "hocam haklı, gitmesi lazım" derdi rahatlıkla. çünkü yönetime oyuncunun yerinin doldurulabileceği konusunda güveni olurdu.

    3 ocak 2019'da igtv'de kendi hesabından yaptığı açıklamayla eren ve serdar'la yolları ayırma kararı almış, yaşayan en büyük efsanemiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın