• 1230
    şu anda galatasarayın başında olan yönetimdir. olayların gerçek yüzünü bilmiyoruz. futbolcuların ve fatih terimin düşüncelerini bilmiyoruz. aralarında ne yaşandı bişmiyoruz. basına yansıyan haberlerin ne kadarı doğru bilmiyoruz. ama burda yazarlar açıklama yapmalarını istiyorlar. belki de adamlarda durumun netleşmesini bekliyordur, belki fatih hocanın kararlarını bekliyorlardır. belki onlarda sis bulutunun, belirsizliğin kaybolmasını bekliyorlardır.

    henüz devre arası transfer dönemi başlamadı. şu anda yönetimi de değiştiremeyiz. sezon başında, evet hata yaptılar, forvet alamadılar. evet bazı açıklamaları yetersiz kaldı, bazı kararları uygulamadılar. ama şans verilmesini hakediyorlar. bu kulüp dursun'a katlandı ne kadar süre. eğer ki bu transfer dönemi* de çuvallarlarsa, sezon sonunda şampiyonluk kaçarsa ve bunda payları olursa, o zaman gitmeleri düşünülür. ama şu anda evet hataları vardır, beceremedikleri vardır. ama hala kredileri olması gerekiyor.

    öte yandan şu sıralar yaşanan kargaşada, bir hataları olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen serdar mevzusunda onlar da fatih hocanın kararını bekliyorlardır. ozan konusunda da uzatmaya çalışmışlardır, çeşitli nedenlerden uzatamamışlardır. bu durumun da düzeleceğini düşünüyorum. yani şimdi ortamı yangın yerine çevirmenin, yönetimin istifasını falan istemenin ne faydası olacak anlamıyorum. diyelim ki yeni bir yönetim geldi anında, ne ara düzeltecek, ne ara transfer yapacak, ne ara olayları kontrol altına alacak? eğer devamında başarısız olurlarsa o zaman düşünülür istifaları falan. şu an için bizim de bekleyip görmemiz gerekiyor gelişmeleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın