resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8921
    galatasaray taraftarının bir süredir, ne derecede hastalandığını anlamamızı sağlayan kalecidir. vaktiniz varsa önce bir bakın derim; (bkz: wesley sneijder/#2194128)

    artık sadece muslera hakkında yazıyorum çünkü yani yazmak zorunda kalıyorum. böyle olunca ben ve benim gibiler de muslera'ya kafayı takmış manyaklar gibi görülüyoruz ama öyle değil işte. muslera imgesine yapışmış olanlar hasta. ya da hastalanmış. neyse.

    ben bir kısa özet yapayım; arkadaşlar. uzunca bir süredir hayatınızda, ülkenizde istediğiniz, kısa zaman öncesine kadar sanki gerçekleşecekmiş gibi duran bir hayal var biliyorum. dünyaya entegre, kendi özelinde mutlu, zarif ve latif bir gündelik yaşam süren iyi kalpli insanlar olmak istediniz hepiniz. ben de öyle istedim. mevcut hayatımızda, ülkemizde maalesef ki bunun tam tersi oldu ve hepimiz bu yüzden çok üzgünüz. bize o hayali anımsatan, ya da simgeleyen her figüre tutunmak istiyoruz ki anlaşılabilir bir şey bu. muslera da bu figürü iyi karşılıyor. ancak bu durum sağlıklı değil çünkü (capslock) sizin gerçeklikle ilişkinizi zedeliyor (capslock)

    takımın kalecisinin sürekli hatalı gol yediğini göremiyorsunuz. çünkü gerçeklikle bağınız zedelenmiş. hastalanmışsınız yani.

    fernando muslera hakkında " sırf iyi kalbi için kalsın isterim" diyenler var.

    rica ediyorum iyileşmek için bir adım atın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın