• 587
    kendileriyle anlaştığımız iddia edilen takım. bombastik fikirler var yine "hörötüsaröy rezerv takım olmaz" şeklinde. bir bakalım ne oluyoruz, ne olmuyoruz.

    1- galatasaray rezerv takım mı olacak?
    hayır. rezerv takımlar ana takımların b takımlarıdır. pilot kulüp veya iş ortaklığı bambaşka bir şeydir. yani biz premier league 2'de oynamayacaksak rezerv takım falan olmadık. söylemsel düzeltmeyi yapalım.

    2- peki galatasaray ne olacak?
    büyük ihtimalle city'nin kiralık göndermek istediği oyuncular için durak olacağız. city önce hem maaşını ödeteceği, hem de oynatacağı takımları arayacaktır. böyle bir takım çıkmazsa, oyuncu-oyuncular galatasaray'da oynatılacaktır. bu city'ye şöyle yarar: gs iyiyse şampiyonlar liginde veya uefa avrupa liginde 6 maç oynayan bir takım. üstelik ligi de iyi kötü bir avrupa ligi. oyuncuların bir arada oynaması city'ye yarar.

    iş büyük ihtimal şöyle gerçekleşecek: city oyuncuya kulüp aradı. bulamadı. gs'ye önerildi. burası önemli: "gs isterse gelecek". yani siz rezervsiniz oynatın amk diye bir muhabbet yok. bunu galatasaray'ın city'yi sömürmesi değil de "hörütasürüy rezerv olüyür" şeklinde yorumlamak da enteresan.

    3- bu kime yarar?
    bu olursa herkese yarar. ama şuna dikkat etmek lazım, kadroda her sene 4-5 kiralık oyuncu bulundurmamalıyız. kiralık adamdan ne para kazanabilirsin, ne üzerine uzun vadeli transfer yapabilirsin. her sene 1 mevkini üst düzey bir city oyuncusunu kiralayarak doldurursan bu iyi ama. üstüne üstlük arada boşa çıkacak mangala gibi adamları city anlaşman sayesinde getirebilirsen bize daha çok yarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın