• 583
    dogruysa muhtesem bir haberdir.

    aslinda olayin bircok boyutu var. oncelikle katarli sponsor olayi onemli. cunku suanda iyi para kazanilacak bir sponsorluk anlasmasi pek mumkun degil. su donemde ilac gibi gelecektir.

    ikincisi, bir kere ffp yuzunden oyle keyfine gore oyuncu alamiyorsun, oradan hazir futbolcular gelip sende oynayabilecek. maas yukunu bile m.city ile bolusebilirsin. bonservisi elinde veya kiranacak oyuncu arayip kadrona katmaktansa elinde hazir bir havuz olacak.

    ucuncusu scout ekiplerinin de isbirligi yapabilecegini ve bizim de cok genc ve potansiyelli oyunculari dogrudan satin alabilecegimizi dusunuyorum.

    dorduncusu m.city ile ortak turnuvalara katilma imkani da olacaktir ki bu da ciddi reklam ve prestij demek. oyle rezerve takim falan ezikligine gerek yok bence.

    besincisi oradan gelecek oyuncular icin galatasaray, denayer ornegi ve daha iyi olabilecek birkac ornek ile beraber, onemli bir sicrama noktasi olarak gorulebilir. bu da oyuncunun performansini artirir ve isimize gelir. dahasi kendi transferlerimiz icin de bu durum cazip gorulecektir.

    daha da sayilir. diger taraftan dezavantajlari da var. benim ilk aklima gelen bizim kadro planlamamizi ne derece olumsuz etkileyebilecegi. yani misal, city'nin kanat rotasyonunda kullanmayacagi ve bize gonderecegi bir oyuncu, elimizdeki yetenekli genclerin gelisimine engel olur mu?
    bir de city kadro planlamasini yapacak, kiralayacagi oyunculari bildirecek, oradan biz oyuncu alacagiz derken transfer doneminin onemli kismi bitecek gibi. sonra bu oyuncu geldiginde ne zaman alisacak, adapte olacak vs...
App Store'dan indirin Google Play'den alın