resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18029
    kendisi hakkinda hep olumlu konustum. kendisinin sonuna kadar da arkasindayim. bu sezon basari gelmese bile kendisinin kredisi 1 sezondan cok daha fazladir.

    http://gss.gs/b6

    2018 2019 sezonu ile ilgili elestirim ise futbolcularin performanslarinin düsük olusu ya da forma adaletini gercek anlamda saglamamis olusu.

    isim isim gidersek;

    1. mariano ferreira filho; kendisi ligin acik ara en iyi sag beki. oyun kurma, savunma ve ortalari bu kadar iyi bir isimden bu kadar az verim alinmasi ciddi anlamda sasirtici.

    2. maicon pereira roque; kendisini cok begendigimi söyleyemem ama oyun kurma yönünden takimin en iyi stoperi oldugunu düsünüyorum. kendisi yerine ahmetin tercih edilmesi, acaba maicon mu oynamak istemiyor sorusunu getiriyor. baska bir aciklama ciddi anlamda bulamiyorum.

    3. sofiane feghouli; hocamizi en cok elestirecegim futbolcu kendisidir. nacizane bir futbol izleyicisi olarak ben bile, kendisinin takimdaki ilk sag kanat tercihi oldugunu düsünüyorum. cok daha öncelerinden firsat bulmali ve performansini yükseltmeliydi. feghouliden alinacak bir katki ciddi anlamda ligi almamizi saglayacaktir. ne demek istedigimi 11 aralikta oynanan porto macini izleyenler anlayacaktir. kendisi yerine de sinan gümüse bu kadar sans verildigini düsündükce ciddi anlamda sinirlerim zipliyor.
    http://gss.gs/b12938

    daha bir kac futbolcumuz daha var. yani tabi ki hocamiz oyunculari ben almadim ki benim sistemime uymuyorlar diyebilir. ancak taraftar olarak imparatorumuzdan beklentimiz de, ligin en pahali kadrosu ile en azindan kazanma istegi olan bir takim yaratmasi.

    hic bir sey icin gec degil, hala sampiyonluk icin ya da lig 2. ligi icin hersey elimizde. umuyorum ki devre arasi transfer politikasi iyi hazirlanmistir ve özledigimiz, hocamizin da hayal ettigi takimi ikinci yari izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın