resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18025
    2018-2019 sezonunda herkes kadar hatta sahaya cikardigi kadrolar nedeni ile bas sorumludur.
    bazi oyuncularda gereksiz israri, sistemsel denemeler ve en onemlisi kosmayan, savasmayan bir takim icin elestirilmesi normal.
    ozellikle feghouli ve linnes gibi takima zeka ve akil katacak iki oyuncudan bu kadar eksik varken bile faydalanmamasi olacak is degil.
    eren, rodriguez ve ozellikle onyekuru gibi hem formsuz hem dengesiz adamlarda fazla israr etti.
    kimse sakat ve cezalilardan bahsetmesin cunku linnes ve feghouli hic bir sekilde kadroya adapte edilemedi, onca eksik olan bir takimda selcuk vs gibi oyunculardan ne bekliyor ki hala takimdalar.
    bu takimda sikinti at onune kossun sistemidir. her mac rodriguez, onyekuru gibi surekli top kaybi yapan adamlar yerine feg gibi pas istasyonu olabilecek adamlara hic bakmadi.
    zaten kendisinin bir hizli kanat takintisi mevcut ama bu sistem bize hucumda hic bir anlam katmiyor. duvar gibi atilan toplar geri geliyor. orta sahada akil katacak veya ortadan hucum yapacak hic bir organizasyon dahi yok. kanatlari kapatan her takim bizi kitledi.
    kisacasi formsuz isimlerde israri, bazi oyunculara yeterli sansi vermemesi ve genc oyunculara ozan haric bakmamasi bence bizi oyun olarak geriye goturdu.
    emin olun sinan sakat olmasa feg yine yedek olacakti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın