resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18018
    yıllardan sonra beni sözlüğe yazdırabilmiş adam.
    öncelikle kendisinin istifasını veya yerden yere vurulmasını kesinlikle istemiyorum. efsanemizdir ve takımın başında kalmalıdır.
    merak ettiğim, değinmek istediğim birkaç şey var.

    erenle başlayayım. neden hala eren hocam? biz de sen de çok iyi biliyorsun ki berbat bir futbolcu. ben adama kızmam. adamın yeteneği bu kapasitesi bu. oynatana kızarım beyler. adam yapamıyor işte neden hala eren? elimizde drogba yok farkındayım ama altyapıdan, gençlerden bir forvet çıkarmak bu kadar mı zor? kimi koysa bu adamdan daha iyi olmaz mı? belki aynı şekilde kaçırır ama üzerime koyar seneye yedek oynar. her türlü faydalı olur. bu saatten sonra erenden ne olacak her maç oynatıyosun?
    onyekuru meselesi; hocam kiralık gelmiş bir futbolcu. yeteneksiz bir adam yada oynamıyor her neyse. oynatma hocam bu adamı yine altyapı veya gençlerden koy birini pişsin. kaçırsa da atsa da en azından bizim topçumuz olsun.
    mariano linnes meselesine de değinelim. neden ilk 11 oynamayı hakeden adamı koymuyorsun hocam? bu linnes'in daha ne yapması lazım?
    muslera'da ki formsuzluk diğer oyunculardan daha fazla bunun çözümünü neden aramıyor merak içerisindeyim.
    takımla ilgili olarak da şunları söylemek isterim:
    evet forvetsiziz evet eksiğiz sakatız cezalıyız. fakat neden sahada koşmayan ısırmayan bir takım yok? kondisyon problemini taraftar çözecek değil. takımın patronu sensin hocam bulmak zorundasın çözümünü de.
    duran toplar hala içimizde bir yara. hiç mi çalıştırmıyorsunuz bu adamları gerçekten? her maç ön direğe korner mi kullanılır? her maç duran toptan gol mü yenir hocam?
    forvetimiz yok dedik evet ama kaç maçtır öne geçtiğimiz maçları geri çeviriyorlar. burada takımın orta sahası ve defansında da sıkıntı var demektir. orta sahaya ve defansa bu yıl takviye yapılmasına rağmen neden çılgınlar gibi gol yiyoruz hocam?
    şahsi görüşlerim içerisinde şunu da eklemeden geçmeyeyim. fatih terim çok zekidir ve hepimizden daha iyi bilir. hocamız kendi hatalarını görmüyor yada göstermiyor hedef şaşırtıyor. sürekli yönetimin eksiklerimi tff'nin yanlışlarını işaret ediyor. medyada da güçlü bir isim terim. herkesi kanalize etme gücüne sahip. diyorum ya eksikler var biliyoruz takibindeyiz tff'nin de yönetiminde. neden kendi hatalarını örtmüyorsun hocam neden sürekli başka yerlere yönlendiriyorsun taraftarı. şapkayı önüne alıp düşünme vakti gelmedi mi? takım şu an takım değil. bunun sebebi de birkaç şey değil. ben açıkçası ereni bile yönetimi daha çok göze sokmak için oynattığını düşünüyorum. herkes forvetsiz takım böyle olur, yönetim almadı, lanet olsun vs. desin top terim'den çıksın. devre arası umarım tekrar takım oluruz. kendimize yakıştığı gibi oynarız. bahanelerle uğraşmayıp tff'yi de kanatlıları da üstüste koyup şampiyon oluruz.
    bizi bu karanlıktan çıkaracak yine terim'den başkası da değildir. umarım güzel günler görürüz, güneşli günler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın