• 300
    2005 yılından bu yana her maça olmasa da, sezonda en az 5-6 maça giderim. sağolsun yeğenlerim kombine alır, her sezon da bi bu kadar maça gidemezler ve bana devrederler biletlerini. bunca sene deplasman yapmışlığım da var. ancak bu sezonki kadar saçma sapan işleri hiçbir zaman görmedim. 2010-2011 sezonunu da gördüm, efsanevi 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarını da. teknik direktörsüz şampiyonlukta ali sami yen'de kapalı tribündeydim, şimdi de batı üstte. lincoln lincoln diye eşek gibi bağırırken de oradaydım, kimisi karı kız peşinde derken de. flamacı uğur abi'yi de gördüm, sucusunu da, ali abi'sini de. şimdi de malesef ağzında sigara, arkadaşına telefonunu verip, instagrama atmak için fotoğraf çektirenini görmek zorunda kalıyorum.

    60'tan sonra yine 2-0'ı bulan bir maç, yine aynı taraftar fiyaskosu, telefon ışıkları, fikret orman bilmem ne, falan filan.

    geçen maçlardan hiç mi hiç akıllanmıyor bir taraftar. bu maçın kaybedilmesinin esas suçlusu asla değil. ama karma var. eğer daha koca bir 30 dakika daha varken ve takımın bariz sallanıyorken bu iş yapılmaz. ne demişti rıdvan dilmen? yalnızca galatasaray değil; bu şekilde havaya girersen rakip kim olursa olsun çakarlar sana.

    90. dakikada ve oyun olarak da hakimiyetin altına aldığın bir maçta 2-0'ken yapılması gereken şeyi gidip hangi maçlarda yapıyoruz, akıl alacak şey değil. eskiden 2-0'dan sonra "3 3 3" diye bağıran taraftar, şimdi salak telefon şovu peşinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın