• 289
    hangi olumsuzluktan bahsetsem bilemiyorum. takımın inanılmaz kırıganlığı mı, kondisyon eksikliği mi, yapılan sipastik değişiklikler mi gerçekten hangisinden bahsetsem bilemiyorum.

    bu maçla birlikte anladığım kadarıyla bu takım 3-0 öne geçmedikçe maç kazanması imkansız. çünkü olur da o kaç 2-0 devam ederken 2-1 falan olursa takım kendini patates çuvalı gibi bırakıyor. yazıklar olsun, galatasaray bu kadar kırılgan olamaz.

    ortada hiç pozisyon yokken yine birilerinin önünde kaldı ve top gol oldu aklımı oynatacağım. daha kötüsü takım bu golle öyle bir kırıldı ki berabere bitirebilmiş olmamıza sevinecek haldeyim.

    ikincisi kondisyon. ligin 15. haftasındayız ve birinci haftada bu haftaya kadar her maçta bu takım 60. dakikadan sonra oyundan düşüyor. bu takım hiçbir şey çalışmamış, hiçbir şey.

    fakat bence bu maç için asıl skandal şey, yapılan değişiklikler. hücumcu çıkartıp kanat bek sokuyorsun ki o adamın adı ömer bayram. ya bu değişiklik için çok düşündünüz mü? feghouli çıkıyor, maicon giriyor. abicim siz taşak mı geçiyorsunuz taraftarla. bir kere oldu diye her zaman olacak değil ya. daha 10 dakika var neden doldur boşalta dönüyor bu takım? orta sahadan adam alıp, forvete savunmacı sokuyorsun.

    eğer bu sipastik değişiklikler kenardaki yardımcı hocaların insiyatifi ile yapıldıysa kesinlikle yarın takımla ilişkileri kesilmeli. eğer fatih hoca'nın kararlarıysa benim için sorgulanmaya başlanma sebebi olur.

    ya hadi bir gol yedin. bak, hücumcu çıkartıp savunmacı alsa savunmayı beşlese onu yine anlarım ama onyekuru en azından hücumda bir tehdit oluşturuyorken ömer bayram giriyor ve sen resmen, gel abicim, daha da üstüme gel diyorsun. orta sahada doğru düzgün kafası tek çalışan adam feghouli'yi çıkartıyorsun, tesadüfen gol arayacak uzun boylu savunmacı alıyorsun.

    yazıklar olsun ya. şu takımda atalay'ın, yunus'un yapamayacağı ama ömer'in, maicon'un yapabileceği ne var da bu adamlar tercih edilmiyor?

    sezonun bizim için bittiği maç. daha bu saatten sonra bu takımdan hiçbir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın