resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17592
    7 kasım 2018 fatih terim basın toplantısında söyledikleri bir tek fatih terim'in söyleyebileceği türden şeylerdi. bana göre galatasaray'ın haklarını gözetmesi, federasyon'a açtığı haklı savaş ve söylenmesi gerekenleri söylemesi ile saygıyı hak ediyor. şu dönemde kendisi değil de daha pasif, daha silik yabancı bir hoca olsaydı başımızda, ben eminim ki bu olay bu kadar gündem haline gelmez, yaptıkları federasyon'un ve fırat'ın yanına kar kalırdı. 2-0'dan sonra o golü yemek, rakibi maça ortak etmek, oyunu tutamamak bizim hatamızdı. ama biz hata yaptık diye de rakibi ödüllendirmek olmaz. bu ikisi birbirinden apayrı konular. kaldı ki rakibin her pozisyonunu var'da izleyip, bizim itiraz ettiğimiz pozisyonu izlememesi bile art niyetli olduklarının kanıtı. "hoca önce kendisine baksın, maçı biz verdik" diyenler bir de bu açıdan bakmalı.

    ayrıca hoca'ya bunca sıradışı şeyler yaşanırken halen aklındakileri yapmaya çalışmasından ötürü de saygı duyuyorum. çünkü ne diyor, bakın:

    "galatasaray taraftarına şunu söyleyeyim: bu sonuçlar alınacak, kazanılacak, kaybedilecek ama hiç kimsenin bizden ümidini kesmemeleri lazım.
    muhakkak taraftar başarı istiyor ama sistem kurup yapıyı organize ederken bir yandan yarışıyoruz. biraz zamana ihtiyacımız var. bu zaman içerisinde görecekler ki galatasaray futbol takımı değişime uğrayacak."

    (bkz: #2539405)

    ciddi anlamda olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. üst üste gelen sakatlıklar yetmezmiş gibi bir de fenerbahçe maçında ilk 11'den 3 tane as oyuncuyu kaybetmemiz çok sık yaşanılan şeyler değil. o yüzden hoca'ya ve takıma güvenmeye ve inanmaya devam etmek gerek düşüncesindeyim. her ne olursa olsun, kendisinin varlığı tarifsiz bir huzur ve güven veriyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın