resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17588
    fatih terim'in galatasaraylılığı konusunda kimsenin bir şüphesi yok. gerçekten. galatasaray'ın tarihine en fazla etki eden 3. adamdan bahsediyoruz. (ali sami yen ve metin oktay'dan sonra)

    sıkıntı şu. şampiyonlar ligi'nde 4. maçlar geride kalmak üzere. dün itibariyle 360 dakikanın sonunda şampiyonlar ligi'nin en az koşan takımıydık. galatasaray 10 yıl öncesinin barcelona'sı gibi topa hakim olan bir takım değil. bizim topu kapmamız gereken anlarda da, top bizdeyken de koşmuyoruz.

    hadi koşmamayı geçtim. maç 0-0'ken takımın topu hücuma taşırken bir planı yok. ben göremiyorum. 1-0 öne geçtikten sonra maçlar farka gidebiliyor (bkz kasımpaşa, lokomotif moskof, alanya maçları gibi). ancaaak. eğer o ilk gol erken dakikalarda gelmez ise ptt 1. lig takımı ile aynı taktiğe sahibiz. sağ defans>sağ bek>ön libero>sol bek>sol kanat>ön libero>sağ defans.......

    evet sakatlarımız çok, evet forvetimiz yok, evet kadro iyi değil... ben zaten galatasaray'ın bir anda dünyanın en iyi takımıymış gibi oynamasını beklemiyorum. sahada bir şeyler yapıldığını göreyim, takımın yeteneksizliğinden ötürü pasların hedefe gitmediğini, şutların dağlara taşlara vurulduğunu (ah be garry) göreyim bana yeter. bunu göremiyorum.

    ben sahada takımın deliler gibi taktik çalıştığını, hayvan gibi mücadele ettiğini görmek istiyorum.

    fenerbahçe maçını 2-0'dan sonra biz kaybettik. fırat aydınus kaybettirmedi, fenerbahçe kazandırmadı. biz berbat ettik. eğer türkiye'nin en iyi takımı olacaksak iğneyi de çuvaldızı da kendimize batırmamız lazım. biz fenerbahçe'ye 1 puan hediye ettik.

    benim fatih terim'den beklentim 50. dakikada 2-0'a gelmiş bir derbiyi kitleyip sonuçlandırabilmesi. benim fatih terim'den beklentim schalke maçı 1-0 başlamış olmasına rağmen gerekirse oyuncu değiştirmeden formasyon değişikliği ile müdahale edebilmesi. benim fatih terimden beklentim euro 2016'daki 100 kilometre bile koşmayan futbol "mentalitesini" galatasaray'dan uzak tutması..
App Store'dan indirin Google Play'den alın