• 20425
    sezona her açıdan son derece kötü hazırlandığı 3 ay içinde ortaya çıkan takım. 3 ayda dağıldık.
    futboldan anlamayan, iş bilmeyen, bütün sorumluluğu fatih terim'e yükleyip kenara çekilen bir yönetimimiz var.
    fatih terim ve ekibi de sanırım aşırı özgüvenden dolayı eldeki takımı da sezona hiç iyi hazırlamamışlar. oyuncuların sürekli sakatlanmaları, bütün maçlarda rakibe göre daha az koşmaları, maçların son kısımlarını kesinlikle çıkaramamaları hep teknik ekibin eksikliği. evet yönetim transfer yapmayı beceremedi, kadro dar, uefa'dan yaptırımlar aldık, vs...ama bunların hiçbiri aradan geçen onca zamana rağmen defanstan bir türlü top çıkartamamayı becerememizin açıklaması olamaz.
    bu takım idmanlarda ne çalışıyor? bir tane şablonu olmaz mı bir takımın? bir kez olsun akıcı ve hızlı bir şekilde top rakip sahaya geçemez mi? bu denli set oyunu özürlü olmanın sadece futbolcu ve kadro yetersizliği ile açıklanması mümkün değil. teknik heyet takımı ne taktik, ne teknik, ne oyun planı, ne şablon, ne fizik, ne mental hiçbir açıdan hazırlamamış. fenerbahçe maçında ise bu çapta profesyonel bir ekibe yakışmayacak şekilde dağılıp sahanın ortasında bu şerefsizlerin tahriklerine kapılıp takımı ve kendilerini tamamen yaktılar. 10 kişiye ceza gelecek. kime yaradı şimdi bu? hakeme kadar koşup yüzüne küfretmek kime yaradı hocam? 5-6 maç ceza alacaksın şimdi iyi mi oldu?
    golcümüz de olsa, iyi bir stoperimiz de olsa şu görüntüde bir şey farketmez. herkes dönüp aynaya bakacak, en başta fatih hoca hatayı dışarıda değil kendinde arayacak. ben nerede hata yaptım diyecek. bu kadar göt kalkmasının sonu işte böyle göt üstü oturmaktır. yönetimin tek bir işi var, uefa'dan ceza gelmemesini sağlamak, finansal yapıyı olabildiğince düzeltmek, ödemeler dengesini sarsamamak. zamanında ödeme yapmak. onun ötesinde bütün dizginleri fatih hoca'ya zaten emanet etmişler bu saatten sonra bu sistemden geri dönüş olması imkansız. eğer bir geri dönüş olacaksa bunu fatih hoca yapacak başkası değil. ama önce şapkalarını önlerine koymaları şart.
    muslera dahil takımın tamamının formu yerlerde, ayrıca son derece güzsüzler ve sürekli sakatlanıyorlar. bunların tamamı eksiksiz teknik adamın sorunudur başka kimsenin değil!!!
    herşeye rağmen bu alınan yenilgiler bize ders olsun, ve artık kendimize gelelim. geçen sene hoca onlan bunlan uğraşmayıp sahaya odaklandığında şampiyonluk nasıl geldiyse, şimdi onlan bunlan muhattap olup odağını kaybettiği için başımıza bunlar geliyor. fener maçındaki hareket buz gibi penaltı. taç var doğru ama taçtan gol yemek senin yerde yatarak rakibini takip etmeyen karaktersiz, şerefsiz futbolcunun hatasıdır hakemin değil. maç sonu çıkan olaylarda ise bu denli kontrolü kaybetmek ise izah edilir bir şey değil. herkes ayağını denk alacak yoksa bizim için yıkım kaçınılmaz olur, bu gidişle maç kazanmamız iyice imkansız hale gelir. zaten onca sakata şimdi bir sürü ceza da eklenecek, hoca ve yardımcı olmdan ilk yarının sonunu nasıl getireceğiz bence onu düşünelim
App Store'dan indirin Google Play'den alın