• 867
    kendileri hakkındaki “yönetimlerin hamza hamzaoğlu’sudur” görüşümün değişmediği yönetim.

    kulüp, taraftar bir sinerji ararken ortaya çıkarak 21. şampiyonluğun kazanılmasında önemli rol oynadılar (bu arada dursun’un yerine kim gelse %90 aynı etki olacaktı), ancak yaz aylarında takımı ileri taşıyacak herhangi bir hamle yapamadılar. hatta takım, bir kısım transferler yapılmasına rağmen en kritik bölge boş bırakılarak (hatırlarsanız hamza hamzaoğlu’nda melo satılmış bu bölge orta saha olmuştu) hemen hepimizin öngördüğü bir sonucun gerçekleşmesi için zaman beklenmeye başlandı.

    bu kadar kritik bir sezonda, feghouli (oynatılmadığı ve eleştirildiği için adını verdim) 3-5’ti, zararına satıştı falan bakmadan, sadece forvet alacak bütçe karşılığında satılsa idi, bugün ligde lider, şampiyonlar liginde de gruptan çıkması kuvvetle muhtemel bir takımımız olabilirdi. günün sonunda “evet feghouli’den zarar ettik belki ama genel bütçede şu kadar fayda sağladık”, bir başka ifade ile “kaz gelecek yerden tavuk esirgemedik” diyebilirlerdi.

    esaslı göreve geldikleri mayıs ayı itibariyle sponsorluk veya yan gelir anlamında herhangi bir katkı sağlayamadılar. renkli günler çok doğru bir kampanyaydı; ancak galatasaray, sadece renkli günler ile dönebilecek bir yapı değil.

    günün sonunda bugün bu halde isek, yatsınlar kalksınlar fatih terim’e dua etsinler. yokluk içinde adam; gomis gitti, öyle böyle derken gomis sırtına iki kişi aldığı için boşluk bulan rodrinin de üstüne iki adam çıkıp formu düşünce, içinde bulunduğumuz saçma sarmala girdik.

    taraftar zemini hep kaygan zemin olmuştur; halen “dursun’dan kurtardılar” diye savunanlar (bence mazeret değil) olabilir ancak skorlar böyle devam ederse, arkalarındaki tek destek olan taraftarı da kaybedecekler. zira, üyelik olayı ile birlikte camia içinde hali hazırda gerginliğe yol açarak, seçimde kendilerine destek veren üyelerin de bir kısmını kaybettiler. dursun ile en büyük farkları burada. kendilerinin oyu, dursun’dan farklı olarak değişmeye ve dönmeye çok müsait bir oy.

    kendilerine geçen sene kazandığımız şampiyonluk ve şampiyonluk yolundaki ihtiyacımız olan sinerjiyi sağladıkları için teşekkür ederim; ancak kulübü mevcut zihniyet ile yönetmeye devam ederlerse uzun süre o mevkide kalabileceklerini, gittiklerinde ise arkalarından üzülenlerin çok olmayacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın