• 864
    aslında çöp bir yönetim olacaklarının ilk sinyallerini basketbolun her ama her anlamda anasını sikerek, tekerlekli sandalye'yi sutopu'nu avrupa'ya göndermeme kararı alarak yapmışlardı ama tekerlekli sandalye kararlarından taraftar yoğun tepki verince tornistan yaptılar. parasızlık demeyin, galatasaray'ın adını, marka değerini kullanarak, son şampiyon olma künyesini kullanarak adam gibi bir tane bile para akışı sağlayamadılar ki her hafta akp'li belediye ziyaret eden bir yönetimden, abdürrahim gibi has bir rizeliyi bünyesinde barındıran bir yönetimden bahsediyoruz.

    apır sapır konuşan, 6-0 gibi girmemesi gereken toplara giren, kulübü gömünce sempatik olacağını zanneden bir adet başkana, içi dene forvet alazaaz deyip 1 tane bile almayı beceremeyen bir başkan yardımcısına * sahibiz. araba çalışmıyorsa, sanayilikse şoför koltuğunda fatih terim bile otursa dahi bir metre ilerlemez, öylece yerinde durur. önce aksamı değiştireceksin, sonra direksiyona hocayı oturtup önümüzde seyretmekte olan başakşehir'e makası atacaksın. ama sen arabanın ihtiyacı başkayken sağlam yerlerini atarsan, yerlerine de kaçak parça takarsan hurda olur o araba 1 sene sonra.

    2018-19 sezonunda en kolay cl grubunu eline yüzüne bulaştırmış, belki de şampiyon olunması en kolay ligi de kendi deyimleriyle "beceremedikleri" transferlerle ateşe atmış basiretsizler ordusu. tez elden istifa, tez elden. ozan korkut'a falan razıyım şu anda. galatasaray kahve makinesi yapan arkadaş da gelebilir farketmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın