• 20387
    2018-2019 sezonu için konuşulacak olursa şampiyonlar ligi bir kaç gömlek değil bir kaç gocuk kaban falan fazla gelmiş olan takımımız. kadro kalitemiz, fizik gücümüz, sahadaki duruşumuz her halimizle maalesef şampiyonlar liginde yer alabilecek takım değiliz. bizim gibi başka takımlar da var elbet ama ben kendi takımımı bilirim.
    maç içinde iyi oynarken bile kazanabileceğimiz hissi vermiyor takım. hani galatasaray misal erzurumspor ile iç sahada maç yaparken erzurum zaman zaman iyi işler yapsa bile içimizden deriz ki ya bir tane kıstırırız her türlü deriz.ve evet o golü bir şekilde buluruz ve maçtan sonra erzurum teknik direktörü pozisyonlara girdik ama atamadık galatasaray’a pozisyona girince atacaksın der önümüzdeki maçlara bakacağız der yüzünden de öyle çok üzgün olmadığı belli olur ya. vallahi biz de şampiyonlar liginde aynen erzurumspor gibiyiz işte.
    işin tuhafı ben tv başında artık maalesef üzülmüyorum bile.
    tek üzüntüm bu çok kıymetli şampiyonlar ligi sezonunu hiç verimli geçiremedik. tek tesellim birini torbadan moskova’yı çekmiş olmamız. aksi halde olumsuz anlamda kırmadık rekor bırakmazdık.
    şampiyonlar ligi takımı hüviyetine bürünebilmemiz için 40 fırın ekmek yememiz lazım. ama mevcut şartlarda ne fırın var ne ekmek. buğday bile karneyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın