resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17479
    fatih terim hocam’ın katılmadığım tek hareketi, 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçından sonra saha ortasına kadar gidip fırat aydınus yaratığını muhatap almasıydı. keşke yerinde bekleseydi de fırat sürüngeni geçerken sadece baksaydı. yeterliydi ödünün patlaması için.

    neyse olan oldu.

    galatasaray nefreti ile dolu hastalıklı basın mensuplarının, maçta fırat aydınus’un, gözlerinin önündeki taçı fenere vermesi (gözlerinin kör olma ihtimalini atlamıyorum) alper’e kormızı kart göstermemesi, henry’nin temiz hareketini faul olarak yorumlaması, serdar aziz’e yapılan penaltıyı incelemeye bile gerek duymaması gibi pisliklerini kapatmak için, 2-0’dan maç mı verilir diyerek hedef saptırma gayretlerini hayretle ve ibretle izliyorum.

    onların bildiği kadar fatih terim’in unuttuğu var. dört gün sonra schalke maçımız var ve en az beş kafa futbolcumuz sakat. fatih terim tabi ki 2-0’dan sonra maçı rölantiye alacak. ben de olsam sadece skoru korumaya çalışır, sakatlık riskini sıfırlarlamaya ve takımı schalke maçına daha diri çıkarmaya çalışırdım. ancak tetikçi fırat’ın sazı eline almasıyla planlarda biraz şaşma oldu. olabilir bu hiçte büyük bir kayıp değil. inanıyorum ki herkes kazdığı kuyuya düşecek hem de en kısa sürede. zaten büyük resme bakın her şey ortada değil mi? rakiplerimizin durumu içler acısı değil mi? hem de tüm operasyonlarına ve tuzaklarına rağmen. siz haksızlıklara direnin ilahi adalet şaşmaz, acı intikamını tam zamanında alır demiş büyüklerimiz. aynen öyle de oluyor.

    fatih hocam biz sizi çok ama çok iyi anlıyoruz. siz doğru bildiğiniz yolda yürüyün her zaman arkanızda olacağız. sizin yerinize biz şeytan taşlayacağız, onları biz gömeceğiz.

    yolumuz açık olsun.

    fatih terim
    allah kerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın