resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17476
    bu sezon hakemi falan geçeceksin. kaç haftadır tökezliyoruz, şu maçı sadece fırat'ın verdiğine inanan insanlar daha çok kendini avutur. tarihin en kötü fenerine karşı 2-0'ı koruyamadı takım. sahadaki fener o kadar kötüydü ki şike döneminde dağılmış halleri bile bundan çok daha oyuna hakimdi. hele muslera'nın penaltısına hala değil diyen, futbol kurallarını bilmeden entry yazan arkadaşlar var. futbol kurallarını öğrendikten sonra entry girsinler lütfen.

    fatih terim umarım gaflete düşmez çünkü takım hem dar kadro 3 kulvar gidiyor hem de iş ahlakı çok az, olan da bozmuş durumda. her hafta 11 değişiyor.
    terim bahane bulmayıp ceza yediği sürede devre arası gerekli hamleleri yapıp ilerlemesi gerekiyor. taraftarın gazını aldı iyi-güzel ama fırat taç vermediyse o oyuncu orada oturmayacak, 'kovalasana' diye bağırırken gol geldi. as kalecin sezon içinde aynı hatalı çıkışı 3 kere yapmayacak. belhanda-feghouli ile yolları ayırıp kalanlara ayar çekecek. gelen oyuncuların da form düzeyi- işine olan saygısı detaylı sorgulanacak. diğer yaza da garry gibi ederi olanlar sallanıp yavaş yavaş değişecek takım ve elmander ruhu oturtulacak. oyuncu laubali kırmızı görmeyecek, en ufak yanlışta taçın orada oturmayacak.

    bir basın toplantısında bunları görüp değişim sinyali verip diğer basın toplantısında çok iyi oynadık ama hakem doğradı diye serzenişte bulunmanın lüzumu yok.

    son olarak düzgün kondisyonerle anlaşılmalı. linnes-nagatomo hariç kendine düzgün bakan yok. 60'tan sonra bu iki oyuncu hariç herkesin dili düşüyor. ilk şalke maçında 50'den sonra takım yetişemeyeceğini anlayıp oyunu bıraktı. ben böyle rezalet görmedim dedim sonra fener maçını güle oynaya verdik. takımda dönüşüm yaşanana dek limitler zorlanmalı. tudor'un arkasından geldiğinde tudor'a çok kızmıştı gereksiz ağır çalıştırıp sakat verdiriyor diye. tudor'un da takım içinde gördüğü bazı şeyler varmış demek ki.

    (bkz: 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın