resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17390
    28.10.2018 malatyaspor mağlubiyetinden sonra kendisinin başlığı altında sözlük tam benim kafamda olması gereken yerde konumlandırmaya başladı gibi bu seneki durumu.

    hocaya tam destek, yanlışlarını tam tespit ve hakkaniyetli eleştiri.

    bana sorarsanız galatasaray ve taraftarının diğer takımlardan en önemli farkı bu ve biz bunu ortaya çıkarttığımızda önümüzde durabilecek yok denecek kadar az.

    bu takımı 2018-2019 sezonunda şampiyon yapacak bir hoca var ise, o hoca fatih terim'dir, destek arkanda hocam yanlışlarını düzeltmek, gördüğün olumsuzlakları anlatamayacağın şeyler olsa bile yok edp üstesinden gelmek rakipler böyle iken senin için iş bile değil.

    bu sene bence kritik hataların var, bu herşeyin güllük gülistanlık olduğu anlamına gelmesin, bu koşullar altında bu ülkede başka bir hoca ağlayarak kaçardı, bilmediğimiz şeyler olduğu konusunda ben de eminim ama bu muhabbeti kapatalım hocam, kapatalım derken üstüne gitmeyelim değil tam tersini söylüyorum, artık bunları röportajlarda konuşmayalım, neşteri vuralım, vur hocam.

    bence hoca kendi içinde de duygusal vs mantık olmak üzere takım ile ilgili bir ikilemde çözüm yolu için. bu arada derede durumu en kötüsü, birinden birini seçip hoca o yönde bildiğimiz fatih terim meziyetlerini sergilerse başarılı bir sezon olarak hatırlayacağız bu sezonu mayıs ayından sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın