resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 17388
    yanlış yapan herkes eleştirilmelidir. şayet o kişi yanlış yaptığında eleştirmezsen doğru yolu göster gösteremezsin. hayata karşı eleştirel göz ile bakabilmeli ve yanlışa yanlış diyebilmeliyiz. yanlış dediğin, eleştirdiğin zaman o kişiyi sevmiyorsun demek değildir.

    fatih terim' in oynatmak istediği futbolu bu kadro ile oynatabilmesi çok mümkün gözükmüyor. kendisinden beklentimiz bu kadronun ve oynayabileceği en uygun oyunu bulmasını ve onda ısrar etmesini istemektir. fatih terim' in en başarılı bulduğum özelliği pragmatik bir insan olmasıdır. her durumda kendisi için en başarılı en faydalı olayı yaratabilmesidir. ne yazık ki 2018 - 2019 sezonuna bu özelliğinden uzak bir şekilde başlamıştır. umarım ki bu özelliği tekrar kazanabilir ve kadro ile maksimumu yaratabilir.

    igor tudor' u gönderen en temel sorun onun derbi maç dediğimiz maçlarda "korkak" futbolu tercih etmesi ve akabinde gelen kötü sonuçlardır. ancak hocam burdan sana bir eleştiri daha sunacağım deplasmanlarda artık değişti hocam, bunun farkında olmalısın. senin şahsen getirdiğin yabancı kuralı ve modern statlar ile birlikte deplasmanlarda artık bir puan alabilmek de kötü değil hocam, bunun farkında olmazsak sene sonunda koca bir mutsuzluk bizi bekliyor.

    yollar dikenli ve taşlı olsa da anca birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşabiliriz. bizler sana güveniyoruz sen de bize, her daim yanında olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın