• 341
    kulüp tarihi olarak şampiyonlar ligine alışık olsak da aslında oyuncu oyuncu baktığında tecrübesiz bir takımız. maicon ve eren derdiyok ve nagatomo dışında bilmiyorum bu maçta oynayan hangi yeni oyuncumuzun şampiyonlar ligi tecrübesi var?

    belhanda, maicon, eren, ndiaye kalıcı degil. ama linnes, ozan, garry gelisecek kardeşim gelişecek. he diyeceksiniz ki schalke çok mu tecrübeli diye ama onlar liglerinde zaten şampiyonlar ligi takımlarıyla oynuyorlar.

    2012-2013 sezonunda ilk 3 maçta sadece 1 puan almışız bu takimin melo ve eboue , riera, hamit dışında hemen hemen hepsi ilk 3 maçına çıkmıştı. daha sonra sneijder, drogba gibi top class oyuncular ile schalkeyi eleyebildik. o seneyi hatırlayan şunu biliyordur ki schalke drogba transferi usulsuz diye uefaya ağlıyordu.

    ayrıca taktik olarak da gelisecegiz ki bunu fatih hoca da söylüyor. adamlar beklerimize devamlı press yapıp baskıdan cikamamizi sağladı izlerken kahroldum. çünkü hiçbir çözüm uretemedik.

    bir başka konu ise rakip press görünce topu boşluğa doğru vurup oraya koşu yaparak rahatliyorlar. fakat biz aynı presi yiyince maaleswf aptallasiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın