• 20135
    2018 - 2019 sezonunda takımımızın kapanan takımlara karşı pozisyon bulmakta zorlanıyor. bu sezon içeride veya dışarıda oynadığımız maçları göz önüne aldığınızda genelde maçlara kötü başlıyoruz. skoru bulduktan sonra ise rahatlayıp oyunumuzu oynamaya başlıyoruz.
    bence bunun en temel sebebi iki kanatımızın da birbirine çok benzemesi ve ikisinin de en önemli özelliğinin sprint güçlerinin yüksek olmasıdır. ikisi de açık alan oyuncusu ve pas oyununa ne yazık ki yatkın değiller. topu alıp sonuna kadar gitmeyi seviyorlar ancak pas yapıp takımımızın rakip yarı sahaya yerleşmesine engel oluyor.
    bunun bir diğer sebebi de rodrigues ve onyekuru' nun oynadığı mevkiler nedeniyle oynadığını düşünüyorum. her ikisi de ters ayaklı oynadığı için rakibi çizgiden çizgiye açmakta zorlanıyoruz. bu sebeple de oyuncularımızın tamamı ortaya kümelenmiş gibi bir durum oluyor. sonuç olarak ise rakibi hata yapmaya zorlayamıyoruz.
    garry sağ tarafta, onyekuru sol tarafta denenirse ikisi de çizgiye inip rakip defansın çizgiye kadar açılmasını sağlar. bu durumda ndiaye, belhanda hatta gerektiği durumlarda fernando sürpriz adam olarak ceza sahasına yapacakları koşular ile takımımız daha etkili hücum edebilir ve daha net pozisyonlar yakalayabilir.
    dönüş anlarında da defansta ozan ve serdar olursa daha çabuk ve net hamleli oyuncular olarak yer alırsa daha az sıkıntı yaşarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın