• 20081
    deplasman sorununu çözmesi durumunda nisan 2019’da şampiyon olacak olan takımdır. gerek çevrem, gerekse sosyal medyada rakiplerimizi destekleyen taraftarlarda bir memnuniyetsizlik var takımlarına karşı. bizde de yok değil ancak defolar karşılaştırıldığında rakiplerin sorunların bizden çok daha büyük. hal böyle olunca iş bizde bitiyor. takım potansiyeline ulaşırsa sorunları rahat aşıcaz, gelecek çok da umut verici olacak. lig başında yapılan puan kayıpları illa telafi edilir ancak rakipleri de potada tutmanın alemi yok. değişik bir lige sahibiz, gazı kim alırsa basın, taraftar, camia derken alır başını yürür, iş oraya bakıyor.

    takımımız ve hocamız şu soruna bir an evvel el atmalı. deplasman fobisine inanmıyorum bir kere. ciddiyetsizlik var, kırılganlık var. gücü belli, düşük vites ilerleyen takımlardan bi dünya gol yememeliyiz mesela.

    takım az biraz seri yakalasa zaten iş farklı yerlere gelicek, herkes rahatlıcak. hocanın da böyle bir süreç yaşadığını sanmıyorum. bir yandan içeride 12/12 yapan bir fatih terim takımı var, diğer taraftan deplasmanda 6 galibiyet 1 beraberlik 5 yenilgi alan bir terim takımı var. bu durumu rakamlarla açıklamak olmaz, olmamalı.

    ne olur kendinize çeki düzen verin. büyük ünvan sahiplerine yakışan da budur. sevindik ve daha da sevinelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın