• 1601
    türkiye de sanki işini çok iyi yapan yerli oyuncular varmış gibi sınır isteği nasıl bir şuursuzluktur çözemedim. beinsports başta karşı çıkacaktır renktaşlar.

    altyapıdan çıkartıp çıkartıp bunların kafasına kafasına vurmak gerekiyor.

    bonservis üst sınırı olmalı yerli oyuncularda ve türk lirası üzerinden olmalı, cari açık yaratan köylü kurnazı anadolu klüp başkanları eğer euro ile bonservis isterse bence biraz hapiste misafir edilmeli.

    öyle başa böyle tarak derler halk arasında.

    denetimsiz dikensiz gül bahçesinde milyonları vergisiz, kara para aklarcasına götürecekler, klüpler batacak sonra kurtarın bizi diyecekler.

    ekonomik kriz varken anadolu da lüks araçların bol olmasının sebebi kaçakçılar, vergi kaçıranlar ve kara para aklayan böyle namussuzlardır.

    beşiktaş tabata ya 8 milyon euro bonservis verdi - bu bonservisten başkana ayrılan pay ile klüp başkanının - demirören bayisiydi - holdinge borcu ödediği dedikodusu dolaşırdı bir aralara -

    yerli oyunculardan milli takımla 8 - 12 den az maç yapanlar 1000 asgari ücretten fazla bonservisle satılamazlar, 12 - 25 arası yapanlar ise azami 1500 asgari ücretten satılabilirler (netinden bahsediyorum) 25 üzeri a milli olanlara 2000 - 2500 / milli takımda 12 de fazla gol atanlara 3200 asgari ücret.

    satabilirlerse avrupa'ya satsınlar - zaten en anlamlısı bu olur.

    madem yabancı oyuncularla top keyfi sınırlanıyor bizde bunların vergisiz kazançlarla yaptıkları otomobil, keyif verici madde ve escort keyiflerine limon sıkalım.

    3 büyük istanbul klübü futbolcu almasın bakalım kime gagalayacaklar vitaminsiz tarıklarını...

    üslubum için renktaşlarımdan özür dilerim ama şu darlayan yorucu ve zorlu zamanlarda nefes aldığımız üç beş parça şeyden biri kaliteli futbol, onu bitireceklerse biz dekoderleri iade edelim internetten spor müsabakalarını izleyelim.

    bunun ip tvsi var, uydusu var (turksat değil), azeri kardeşlerimizin yayınları var, beteurope u bilmemnesi üzerinen kanalları var. sporsevere kaynak çok. bu sebeple beinsports (geçtiğimiz iki sene 2 milyar tl eksi yazmış kurum, $ kurunun artışının epey zarar verip yorduğu kurum %50 sabit $ kuruna rağmen - 4,25 4,50 tl olsa batabiliriz diye kendi içlerinde konuştukları bir kurum) bunlara bir ayar çekecektir.

    6 adet tarık çamdal prototipi izlemek için kimse dekoder almaz, ihalede en fazla 1-2 milyar tl olur (haşmetlinin zoruyla 3 olsun hadi) o da kimsenin dişinin kovuğuna yetmez. matematik ve ekonomi döve döve adam edecek bu şuursuzları...
App Store'dan indirin Google Play'den alın