resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4455
    canımız, ciğerimiz, on numara avcımız, kar kış kıyamet demeden gün ışığında ayaklarıyla resital sunan bir kralın yerine gelen oyuncudur kendileri.
    younes belhanda! geldi gün kendilerine kıl kapılmasının bir nedeni vardı sneijder'in yerine gelmesi. tudorla iyi şeyler yapmaya çalıştı pas dağıtımı ve asistlerinde gayet başarılıydı ama galatasaray on numarasına yakışır şeyler yapmıyordu. şut çekmiyor, gole yaklaşamıyordu bile bu kendisine kıl kapılmasını biraz daha arttırdı geçen sene gördüğü kırmızı kartlar biraz daha arttırdı bu kıllığı. terim geldiginde düzelecektir, kendisine gelecektir dedik ama olmadı. işin garip durumu kendisi olmadığında da takım bi yavaşlıyor gol yollarında da bi duraksama yaşanıyordu. o yüzden terim geçen sene kesmedi onu ne kadar tartışılsa da.
    bu seneye gelince belhanda aynı belhandaydı değişen bir şey var mıydı? yoktu! ve kendi fişini trabzonda tamamen kesti. kendisine inanan taraftarları bile maalesef kendisinden soğuttu. belhanda yetenekli bir oyuncu gerçekten. ama galatasarayın oyuncusu olamaz olamadı da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın