• 19937
    dün* ki maçta ilerideki sorunlardan çok gerideki sorunlarla yüzleşen takım. ha gün gelecek hücumdaki elemanlarla da sorun yaşayacağız ama dün geriden top çıkaramadık bir türlü, sebebi de emre-belhanda orta sahası, maicon-ahmet dengesizliği ve muslera'nın topu oyuna sokma konusundaki eksikliği. bunları nasıl halledeceğiz artık buna kafa yormak lazım.

    malum transfer dönemi bitti yapacak bir şey yok mecbur kendi içimizde halletmemiz lazım sorunları. emre'yi ileri atmamız lazım, belhanda'dan bir yol olmaz artık. n'diaye'nin de takıma adaptasyonu şart pres yediğimizde bunu n'diaye ile bozabiliriz belki.

    geride mecbur maicon-serdar veya donk-serdar tandemine muhtacız. muslera'ya da gerekirse her maçtan önce söylenmeli baskı yediğimizde topu beklerden birine yolluyor yani kendi yarı sahamıza ne gerek var. beceremiyorsun abi işte vur gitsin ya. 1 senedir kaç defa baskı yedik sırf bu yüzden.

    hücum kısmında sinan ve eren 11 çıkmamalı artık eren var ile yok arası bir şey o boyda olup da kafa toplarında bu kadar etkisizlik muazzam gerçekten, sinan maç içinde kayboluyor bekine yardım etmez, al-ver yapmaz ee sağ kanatta cafu mu var ki idare edeceğiz sinan'ı ?

    kesinlikle ama kesinlikle feghouli'yi hocanın takıma sokması lazım şu an santraforumuz yok acaba ali yavuz, ahmet, malik ne durumda, kullansak ne kaybederiz eren ve sinan'dan kötü olabilir mi ? denemek lazım. yoksa bu cendereden çıkılmaz başka türlü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın