• 19931
    kendi oyuncu bünyesinden azami verimi alacak fatih terim ve onun fırçası ile silkelenecek oyuncularla ritmini bulacak takımdır.
    malesef forvet durumu ocak ayına kadar sabit - eren hacimsel olarak bir yer kaplayamıyor rakip sahada, caydırıcı olamıyor - sebebiyle artık shotgun taktiği - amerikan futbolunda olan - tarzı bir taktikle hücum edip rakiplerini ısırması gereken takım.

    deplasmanlarda olan tutukluğu da bir şekilde farklı oyuncu tercihleriyle aşmak gerekiyor. sinan hamle oyuncusu kalmalı, ortada fernando - ndiaye - emre - yunus/celil veya donk deneyebilir, farklı kombinasyonlarda deneyebilir.
    fakat tüm hepimizin istediği ısıran, sindiren bir ortasaha , bu olmadığında pamuk şekeri gibi kalıyoruz deplasmanlarda. son 4-5 senedir böyle, caydırıcı forvet ve klass topçu ile mental üstünlüğü ele geçirene kadar hep beraber dişleri sıkacağız gözüken o.

    her şerde bir hayır vardır derler, umarım sağlıklı şablonlara daha kısa sürede erişerek takım ritm tutmaya başlar ve geçen sene damağızda kalan o pres futbolundan pasajlar sunmaya başlar.

    ek bir not: tepkilerinizin ana odağı olan yönetimdir bu işi düzeltecek olan o yüzden biraz sabredeceğiz, hatalarını düzeltmeleri için fırsat vereceğiz. (hepimizi hayalkırıklığına uğrattılar forvet konusunda bunu belirtir ve parantezi kaparım)

    hatalar tekrarlandığında bizim camia da kral arthur olsa tutunamayacağından olaylar gelişir ... ^^
App Store'dan indirin Google Play'den alın