• 441
    defaatle yazdım, şu ana kadar sakin sayılabilecek avrupa piyasası, 2 gün sonra şenlenecektir zira premier ligde, oynadıkları kulüplerde forma giyemeyen adamlar için bir transfer yarışı başlayacaktır.

    ben geçen sezona ve bu sene gelen adamlara baktığımızda halen en kaliteli kadronun bizde olduğunu düşünenlerdenim. şüphesiz ki eksikler var; ancak şu anda bile geçen sene ikinci yarıya göre daha alternatifli bir kadromuz da var.

    4-2-3-1 veya 4-3-3 e göre yazayım, ligin 11 pozisyonunda, muslera, mariano, maicon, serdar (geçen seneki performansı ile), nagatomo, fernando, gary ve gomis olacak şekilde bölgelerindeki en iyi 8 adamı bizde. şahsi görüşümdür; tartışılabilir.

    bunun yanında linnes, feghouli, yunus, sinan, onyekuru, muğdat gibi hamle adamları var. akhisar maçında oyuna girdikten sonraki performansı devam ederse selçuk ve yine donk da rotasyonda verim alınabilecek isimler. elbette şahsi düşüncem donk’un fernando rotasyonunda yedek, selçuk’un da duruma göre yedek olarak oyuna girmesi.

    aslında karalar bağladığımız şu dönemde ffp olmasa ve çok değil 3 oyuncu alabilsek (2 adet orta saha bir stoper) alternatifli ve nispeten dominant bir kadromuz olurdu; ancak şartlar malum.

    1 adet 8 ve 1 adet stoper, ki bunlar denayer ile leeds maçında stoke taraftarının nefretini kazanmayı başaran ndiaye olacak gibi duruyor kiralanabilir, bir de emre akbaba (adı geçtiği için yazıyorum) gelirse, hem derin hem alternatifli bir kadromuz olacaktır. yaklaşık 20 gün kalan transfer döneminde çok da heyecan ve peşin eleştiri yapmamak lazım; bunlar yeri geldiğinde 2 günde tamamlanabilecek transferler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın