• 430
    ben ne istiyorum biliyor musunuz? mesela bu dönemde maicon gitsin, kjaer ve denayer gelsin istiyorum. belhanda ve gomis satılsın; yerlerine emre akbaba, andre silva, ndiaye gelsin istiyorum.

    aslında ne kadar da olabilir şeyler gibi duruyor değil mi? değil işte. bu durumdayız mali olarak. bu nedenle beklentileri minimumda tutmak lazım.

    şu saatten sonra en makul durum carole, gomis ve belhanda'nın satılarak oradan elde edilecek gelir ile denayer, ndiaye, emre akbaba ve 1 tane sağlam santraforun kadromuza katılması olacaktır. sonra artık maicon giderse 1 tane de stoper alınır.

    peki neden feghouli değil de belhanda? evet, belhanda daha atletik ve mücadeleci bir oyuncu olsa da, feghouli daha hücumcu özelliği olan, gol bölgelerine daha sık giren, kanat ve orta önde oynayabilen ve şut tehdidi olan bir oyuncu. emre ve ndiaye gelirse orta sahada belhanda maliyeti nedeniyle fazla lüks olacaktır. feghouli'yi ise daha farklı bölgelerde değerlendirme imkanımız var. bunun yanı sıra seneye 4,25 milyon € ödeyen takım feghouli'yi alabilir. bu nedenle bu transfer döneminde kimse daha fazlasını vermez. hatta daha da azını teklif edecektir. zaten belhanda ve feghouli arasındaki maaş farkı 500 bin € civarı. orada da büyük bir fark yok.

    tolga, carole, gomis ve belhanda'nın toplamından 17 milyon € civarı (-/+ 2 milyon) bir gelir elde edebiliriz diye düşünüyorum. gomis için 8, belhanda için 5, carole için 2, tolga için 2 gibi düşünüyorum ben. fazlası zor ama azı olası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın