resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1223
    işi bir hayli zor olan 38. başkanımız. dün taçspor meselesiyle ilgili kulübümüzün resmi twitter hesabından tivit atıldı:

    https://twitter.com/.../1024721531597975558

    alttaki yorumlara bakarak yeni nesil taraftarımızın hâletiruhiyesini görmek mümkün. birkaç tanesini olduğu gibi atayım giremeyenler için.

    ''admin boş yapma transfer yap''
    ''taçspor ne ya ahahahahah''
    ''taçspor ne aq kap istiyoruz biz kap''
    ''yav umut bulut’a bile razıyım yeter ki transfer yapın aq''

    daha dün ilgisiz isteklere yazdım. kimseden cevap gelmedi. (bkz: #2473518) kulübün sabit gelirleri bile eriyor her gün. sabit giderleri de artıyor maaşlar nedeniyle. oyuncu satmadan alım yapamıyorsun ki şu an bile eksideyiz. şunu unutmamak lazım. kulüp mecburen kar etmek zorunda. etmezse yıllık en az 25 milyon € gelirden şampiyon olsak bile yararlanamayacağız. liranın bu kadar değersizleştiği bir durumda yabancı para biriminden gelen gelirleri sabit hale getirmek birinci hedefimiz olmalı.

    geçen sene tivitlerin altında d.a.ö (69) için transfer ettiği ve bugün elimizi kolumuzu bağlayan futbolcular nedeniyle 'transfer sihirbazı' diyen tiplerle karşılaştık. bunların bir kısmı ergen, bir kısmı başarı için galatasaraylı olan, 2010-2011 sezonunda sabun köpüğü gibi yok olup giden kişilerdi.

    mustafa cengiz'in işi çok zor. her ailede laftan sözden anlamayan şımarık bir çocuk olur. yok dersin anlamaz. bir dahaki sefere alırız dersin ağlar, zırlar. zor durumda bırakır insanı. bazı taraftarımızı aynı bu kategoride görüyorum. yok işte yahu yok. olmayanı nasıl harcasın adam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın