• 1546
    tarih itibariyle artık halihazırda buluhan 14 yabancı kuralının düşeceği neredeyse kesinleşmiştir. erdoğan ve bahçeli bu şekilde asla bırakmazlar. ona göre ileriki senelere hazırlık yapmaya başlamalıyız.

    yazık bu muhalefete üzülüyorum. bir iklim değişikliği olsun isterdim ama bu halk sol partiye oy vermiyor işte. bir de üstüne tayyip erdoğan hayranlığı eklenince artık kaç sene daha iktidara gelemezler allah bilir.

    bu durumlardan dolayı zaten gözleri neredeyse körken, yüzyüze görüşüp ikna etmek bile çok zorken, hala ekşi'de twitter tt'de gündem olunca iktidar olunacağı sanılıyor. kayseri'deki bakkal nuri, afyonkarahisar'daki nalbur hasan tt den mt den anlamaz. bu bir anlaşılmadı. mitinglerin kalabalık olması seçime müthiş yansımaz. tabanın geliyor mitinge. senin ise iktidar olabilmek için rakipten oy alman lazım. aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallık derler. sen orada twitte ekşi'de aylarca tamam yazsan o adam onu görmüyor bilmiyor, görse de sallamıyor işte. bunun anlaşılması için daha kaç seçim kaybedilmesi gerekecek. 16 yıldır anlamayan adamlar bir 16 yıl daha kaybetmeye mahkumdur. taktik mi değişilir, yeni politika mı yapılır bilmem. böyle giderse daha çok seçim kaybedilir, bir onu biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın