• 139
    çok sayıda türk futbolcu kadromuza katmamız gereken transfer sezonudur.

    sebebi bildiğiniz gibi yabancı sınırlaması.

    kadromuzda yabancı olarak; fernando muslera, martin linnes, mariano, maicon, fernando, donk, belhanda, feghouli, garry rodrigues ve bafetimbi gomis bulunuyor. lato ve carrasso ile sözleşme yenilenmeyeceğini düşünürsek ve denayer ile nagatomu'yu tekrar kadromuza katacağımızı düşünürsek 12 yabancı oyuncumuz oluyor. bu demek oluyor ki hiç bir yabancı futbolcumuz takımdan ayrılmazsa sadece 2 yabancı oyuncu transfer edebiliyoruz.

    bu yabancı oyunculardan bir tanesi kesinlikle 8 numara olmalı ve box to box olmalıdır. diğeri ise alacağımız türk oyuncuların mevkisine göre değişecektir.

    gelelim eksik bölgelerimize belhanda'ya yedek olabilecek gerektiğinde forma rekabetine girecek bir ortasaha, gomis'e yedek olabilecek forma rekabetine girecek bir forvet, bir yedek türk kaleci,yedek sol bek ve bir yedek stoper.

    yani herkesin hem fikir olduğu 6 eksik var daha önce bahsettiğim 8 numaranın kesinlikle yabancı olacağını varsayarsak ve hiç bir yabancı futbolcumuz takımdan ayrılmaz ise kalan 5 eksik için 1 yabancı hakkımız var. yani en az 3 yerli oyuncu transfer etmemiz şart.

    ancak kadromuza katılabilecek kalitede çok az yerli oyuncu olması büyük bir sorun teşkil ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın