• 1523
    insan psikolojisi hakikaten çok acaip bir şey...

    bu sene yabancı sınırının düşürülmesi gündeme geldi. herkes bir ağız oldu. twitter'da gündemler yaratıldı. bu suni, esasında yalakalıktan kabul edenler dahil kimsenin istemediği, sadece rantı olanlara yarayacak şekilde kuralın değişmesinin önüne geçildi.

    şimdi bakıyorum da herkes değişmesi muhtemel yabancı sınırından bahsediyor.
    öyle bir şey yok. siz kabul etmezseniz yok.
    ben bu futbolun tadını aldım. dripling yapabilen, kendine bakan, at gibi koşan adamlarla dolu takımların mücadelesini izlemeyi bir kere tecrübe ettim. bunun her sene ileriye gitmesi gerekirken niye kabulleneyim geriye gitmeyi.

    değişmesi muhtemel, muhtemelen değişecek... gibi kavramları ağzınıza dolamayın. bunlar toplum mühendisliğidir. toplumu manipule etmektir. gelmeyin bu oyuna.

    3 senede bir eğitim sistemi değişsin.
    3 senede bir yabancı sınırı değişsin.
    böyle ülke mi var amk dünyada?
    17 defa ihale kanunu değişmiş...

    2 sene sonra yabancı sınırı düşecek. peki benim 5 yıl kontratlı futbolcum?
    şaka mısınız siz?
    bundan sonraki hedef sınırsız yabancı olmalı.
    bırakın emre akbaba kulübünde kalsın. orada gelişip güçlensin. cengiz ünder'i roma nasıl buluyor başakşehir'de... birileri de emre'yi bulsun. acaba yabancı sınırı gelir mi diye transfer mi yapar tamamı batma arifesindeki takımlar. peki fiyat? 5 milyon eu'dan açılıyor kapı. abi 5 milyon eu ne biliyon mu sen? evet futbol piyasası yüksek de.... adam da 2 milyona 50 milyon eu'luk adamı bulup alıyor.

    kabullenmeyin.
    suyun yavaş yavaş ısındığını farketmeyen kurbağa olmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın