aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 105
    --- alinti ---
    basketbol şubemizde yaşanan son olaylar,gelişmeler tüm camiamızı ve bizleri derin bir üzüntüyle karşı karşıya bırakmıştır.
    görevi,en iyi şekilde galatasarayımız'a layık olmak,galatasarayımız'a hizmet etmek olan idari ve teknik kadronun anlamsız,bir o kadarda galatasaray ruhu ile bağdaşmayan kişisel hareket ve tavırlarının hoş olmadığını,ancak bu hoş olmayan hareketlerinde tüm camiamızı zan altında bırakmaması gerektiğini düşünmekteyiz.
    ancak,kişisel hatalarıyla camiamızı son derece üzen bu kişilerin ise bir daha galatasaray ismi geçen herhangi bir konuda söz sahibi olmamalarını da istemekteyiz.
    camiamızı temsilen görevde bulunan mevcut yönetimimiz galatasaraylılık duruşu göstererek gereken müdaheleyi yapmış ve ilgili kişilere hak ettiği cezaları vermiştir.
    bizler ultraslan olarak hali hazırda bulunan yönetimimizin yanındayız.bu konuyla alakalı olarak vereceği her türlü kararın da arkasındayız.
    bundan sonra bize düşen görev ise her zaman olduğu gibi galatasarayımız'ı koşulsuz desteklemektir.
    bir daha böyle talihsiz olayların yaşanmamasını ümit ediyor ve galatasarayımız'a zarar vermeye çalışanların da karşısında olduğumuzu tekrar belirtiyoruz.
    saygılarımızla
    --- alinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın