• 433
    tüm transfer dönemlerinden ettiğim gibi bundan da nefret ediyorum. kampa yetiştireceğiz, oyuncu tarafı tamam, kulübüyle çok az bir mesafe kaldı, galatasaray'da transfer bitmez, bazı bariyerler, transferin son günü torba transferler...

    bu döngü beni çok yoruyor. o torbadan bazen iyi şeyler çıkması hiçbir şeyi değiştirmiyor. lütfen bu dönem o döngüyü kırın.
  • 434
    yangın yapılması sadece ama sadece komik. daha temmuz ayına bile girmedik. tamam en erden timurcu sizsiniz, tamam en çok siz sinirlisiniz. ama bırakın da adamlar işlerini yapsın. söylenen sözlerden yola çıkacaksak erden timur’un da tutulmamış sözleri var.

    ön yargı işinden bir türlü ders alamadık taraftar olarak. erden timur ilk geldiğinde de hakkında hayli ahlaksızlığa varan ithamlar vardı. şimdi aynısı ibrahim hatipoğlu’na yapılıyor.
  • 435
    bu süreçte yapılması gereken en temel şey galatasaray muhabirlerini yoksaymak. onların hepsi, istisnasız, kulüpten onlara zaten söylensin de taraftar oyalansın diye uçurulan haberleri yaparak bilerek veya bilmeden yönetimin kamuoyu yönetimi sürecinde görev alan ve doğruyla, gerçekle, haberle alakası olmayan, transfer sürecinde itibar edilmemesi gereken insanlar. galatasaray muhabirlerini takip ederseniz okuyacağınız yalan haberleri hiç okumamış olmak daha iyidir. kaçıracağınız doğru haber olmaz, bir transfer zaten ciddileşirse daha net biçimde ortaya çıkıyor. özetle sezon içinde takip ettiğiniz isimleri etmeyin, galatasaray muhabirlerini dinlemeyin. ama dinliyorsanız da yazdıkları tüm isimleri not edin. bakalım sezon sonunda kaç tanesi tutmuş olacak.
  • 436
    yine her zamanki gibi sosyal medya etkileşimi peşindeki muhabirler ve takipçi aralığı 1-100milyon (yani herkes) aralığında değişen ne olduğu belirsiz twitter hesaplarının algılarıyla yönlenen bir kalabalığın baş ağrıtıcı yorumlarıyla geçireceğimiz bir döneme daha başlıyoruz gibi görünüyor.

    daha dün rafa silva bjk transferi üzerine kısa bir süre önce (şampiyonluktan hemen önce) takibe aldığım galatasaraylı bir twitter yarı ünlüsüne dayanamayıp takipten çıkardım. hala önüme düşmeye devam ediyor muhtemelen dayanamayıp engellerim bir süre sonra.
    saçma sapan argümanlarıyla yangın başlatma hevesiyle yanıp tutuşurken, istediği etkileşimi alamayınca kıvır kıvır tutarsız açıklamalar yapıp, altında kendisine verilen ve gayet üslubuna ve içeriğine dikkat edilmiş yorumlara bile (ki kimsenin bu tiplere karşı üslubuna vs dikkat etme gibi bir gerekliliği yok) afedersiniz s.kimsonik cevaplarla sanki haklılığı cevap yazdıkça artıyormuş gibi iğrenç bir tavır içinde. ve sadece bu değil kim varsa alayı böyle, bunların yaşı, gerçek/anonim olması, muhabir veya muhabir olmayan biri olması vs hiç önemli değil arkadaşlar, kendi hayat kaliteniz için yapabileceğiniz en iyi şey bunların twitlerini yoksaymak veya tek göz ile okumak.

    bunlara başta itibar edenleri anlıyorum, internet alemi öyle bir çöplük oldu ki üç tane mantıklı cümleyi ardarda yazabileni görünce insan bir yükseliyor haliyle. ancak bu itibar ederek takip etmeye, yazdıklarını ciddiye almaya yeter bir kriter değil maalesef.

    yine de haddim değil, kim ne yaparsa, kime inanırsa inansın elbette. herkesin kendi muhakeme yeteneği vardır, nasıl kullandığı beni ilgilendirmez. günün sonunda ben bunları yoksayarak tasarruf ettiğim rahatlığa bakarım, bana yeter.

    keşke yarın sabah uyanınca transfer dönemi ve kadro kurulumları bitmiş olabilse, çok mutlu olurdum.
  • 437
    belli oldu. satmadan al(a)mayacağız. bankalar birliği anlaşması, harcama limitleri derken sezon açılacak, kiralıktan dönenlerin akıbeti belli olacak, sağ bek meselesini içimizden halletmeye çalışacağız. sonra 20-21 ağustos şampiyonlar ligi play-off müsabakaları gelip çatacak, sıdık zoruyla şampiyonlar ligine katılma garantisi aldıktan sonra oradan gelecek parayla transfer yapacağız. içimdeki ses az önce karamsar olma, daha hazırdanın sonundayız dedi, kürekle kovaladım pezevengi.

    trabzon bile 4 adamla anlaştı. bizim sağ bek hala belli değil. ali turap'ı tutalım bari en azından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın