• 831
    ne yazik ki nasil bir ulke haline geldigimizi bir kez daha gormemize neden olmustur*.

    yani ilgili haberleri okudukca sinirim daha da artiyor. yani bir yonetim bir karar mercigi nasil bu kadar sacma sapan bir karar verir nasil kurallara uymaz gercekten anlayamiyorum. 19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçında sahaya atilmayan kalmamis, isterse kafasi yarilsin isterse sadece cani acisin konuk takimin hocasinin kafasina vucuduna birden fazla madde gelmis, buna karsi konuk takim hakem kararini beklemeden soyunma odasina kacmis. burada ya hakem tatil etti dersin ve ev sahibini guvenligi saylayamadigi gerekcesiyle hukmen maglup sayarsin, ya da konuk takimi hakem tatil etmeden sahadan cekildiler gerekcesiyle hukmen malup sayarsin.

    simdi bu karara gore burada kim suclu, bu karar ile kim cezalandirilmis? tabiki hic kimse cezalandirilmamis ve yine suc ortalarda olmayan 3.sahislara atilmistir. cunku ulkece basimiza gelen her kotulukte oldugu gibi milletce (nerdeyse 20 senedir ayni adamlari yonetime getirenler olarak) butunuyle biz maduruz ve suclu aramizda degil otekiler suclu.

    ulkenin sikintisi egitim diyen var su diyen var bu diyen var ama bence ulkenin eksigi karakterli adamlar. karakterli ve dogru kararlari anca karakterli adamlar alir ve ne yazikki koltuk sahibi olan adamlarin hicbiri bu tanima uymamaktadir.

    mocuishle hocam guzel demis (bkz: #2400733), gercekten de gurur duydum bir kez daha eski baskanimla adam gibi adam tanimina uyan, gercekten de yanlis giden seyleri degistirmeye calismis ve yine kapasitesiz insanlar tarafindan gorevinden edildigine inandigim unal baskanimla.

    bu karar besiktasi ilgilendirir feneri ilgilendirir zihniyetinden cikmak lazim. bu karar hepimizi ilgilendirir cunku bu karari veren kurum ne yazikki hepimizin yoneticisi ve lanet olsun ki hukumet destegi nedeniyle orada kalmaya devam edecek. tabi ki karsina karakterli adamlar cikartamazsak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın