• 12
    malumun ilanıdır çok da şaşırılmaması gerekir.

    peki bu adam neden ibra oldu???

    hani amerikan suç-polisiye filmlerinde "tutuklamasında yanlış prosedür uygulandığı için serbest kalan suçlular" var ya, işte onlardan biri de dursun özbek'tir. bugün hala kulübe kestiği faturalar yüzünden sözlükte de sövülüp sayılıyor ama yediği onca herzelerin yanına belki de yaptığı tek doğruyu da suçlamaların arasına katarsan bugün ibra olur.

    şimdi bu fatura işini anlatmaya çalışayım. 18 senedir sponsorluklarla gerçekleştirilen bir spor organizasyonunun içinde olan biri olarak o faturalardan çok gördüm.

    http://www.gib.gov.tr/...bligler/5520/10.html
    büyük ihtimalle bu biraz karışık gelecektir

    ama özetle 7ci madde
    http://www.karyadenetim.com/...ebele%C5%9Ftirilmesi
    (hayır yanılıyorsun o öyle değil diyecek arkadaşlar varsa nerede yanıldığımı bilmeyi çok isterim)

    yani kısaca eğer karşındaki adam yaptığı hizmeti sponsorluk olarak yapıyorsa bunun faturasını kesmek zorunda. fatura kesmesi senden para alacağı için değil sana sponsor olacağı içindir. galatasaray bünyesindeki takımları otelinde konaklatıyorsan veya sponsor olduğun e-spor (hala neden yapılır niye yapılır anlayamadığım bişeydir) kapsamında yeğeni ve 4 arkadaşı (batasıca e-spor takımı) otelde kampa giriyorsa bunun da faturasını kesersin. bunu dursun özbek savunması olarak almak "ya bu adam nasıl olurda ibra olur" sorusunun cevabıdır.

    bu fatura kesme durumu özbek ile galatasaray arasında değil, devlet ile özbek arasındadır. sponsorlukların kapsamı devleti ilgilendirir sonuçta devlet böyle bir hak tanımış adama.

    buradaki birçok arkadaş bu prosedürü bilmeyebilir çok normal ama o genel kuruldaki birçok adam bunu biliyor. bu yüzden sen gerçekten yüzüne tükürülmesi gereken adamı o genel kurulda haksızlığa uğramış adam konumuna getirdin. bu fatura işini "artık bilemiyoruz kimler kalmış niye kalmış" sözleriyle, ilk divan kurulunda kürsüde söylediğin anda tepkiler aldın ama şakşakçıların gazıyla bunu dillendirip durdun. dursun özbek işte bu yüzden ibra oldu. faturası doğru olduğu için değil, haksızlığa uğradığı düşüncesi yaratıldığı için ibra oldu. ibra olması yetmiyormuş gibi mayısta başkan olmasının da önü açılmış oldu. dursun özbek, cemal özgörkey, ali fatinoğlu gibi isimler birleşir bir liste çıkarırlar karşımıza hiç merak etmeyin. mali genel kuruldaki atmosferi de gördüğünüze göre seçilir mi seçilmez mi siz karar verin.

    bazı arkadaşlar dile getirdi ben de aynı fikirdeyim; mustafa cengiz yönetimi aldığı oyların muhteviyatını doğru değerlendiremedi. yanlış zamanda doğru hesaplaşmayı yanlış yöntemle yapmaya çalıştılar. kendi sözlerinle eğer mayıs 2018de seçime gideceksen önceliğin "yola devam edecek yönetim" olduğunu camiaya göstermek olmalıydı. dursun özbek'e olan nefreti körüklemeye ihtiyacın yok zaten bu nefret yüzden alman gereken oyun iki katını aldın. onunla yine hesaplaş ama bunu doğru argümanlarla yap. bunu yakın zamanda seçim varken, takım şampiyonluğa gidiyorken, uefa ile yeni angajmanlar imzalamak üzereyken uluorta yapma. zaten yönetimdesin yanlış gördüğün belgeyi topla, işlet kulübün disiplin organlarını hak ediyorsa ihraç et vur kıçına tekmeyi.

    adamı el birliğiyle "mağdur"(?!?!?) edip sonra da "nasıl olur da ibra olur" diye şaşırmaya gerek yok, kafanızı kaldırıp yaşadığınız coğrafyaya bir bakıverin, cevabı zaten bulacaksınız. körü körüne inanmak da, reddetmek de aynı derecede tehlikelidir.

    sürç-i lisan ettiysek affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın