• 198
    seçime gitmezse, üyelere yazılı ve imzalı taahhüdün var diyerek divan kurulu seçime götürebilir; hatta daha kesin konuşayım götürür.

    tamam, hepimiz galatasaray taraftarıyız ama burada yazılanları hiç tanımadığınız, bazen konu hakkında bilgi sahibi olmayan insanlar okuyor. ciddi konular hakkında fikir beyan etmeden önce ilgili yasalara (somut olayda tüzük) bakmakta fayda var.

    peşin editler:

    1) merak edenler için madde 99/3.
    2) "yazılı taahhüt nerede var amk?" diyenler bir üye ile irtibat kurup rica edebilirler.

    kapsamlı olarak detaylara girmeyeceğim ama 2018 yılında yaşanan ve saat itibariyle dün yapılan genel kurul'un konusu olmayan belgelere dayanarak dursun özbek'i mağdur konumuna sokmuş, gereksiz derecede aleni olarak (belgelerin "sızması") ibrasızlık çalışması yapmış, seçimi tepki oyları ile kazandığının farkına varmayıp, liseli-lisesiz ayrıştırmasına gitmiş (kendi gitmemiş ise de anti-liseciler bugün oturdukları yerden laf ederek beyan etmişler) ve günün sonunda nasıl ki dursun özbek eylem ve söylemleri ile kendisinin başkan olmasını sağlamış ise, kendisi de dursun özbek'in genel kurul salonundaki tüm galatasaray lisesi mezunlarının gözünde "etrafta toz kondurulmayan, kılına zarar gelmesi engellenen ancak su getirmedi diye kafa göz girilen küçük kardeş" muamelesi görerek ibra olmasını sağlamıştır.

    artık ibrasızlık çalışmaları istediği sonucu vermediğine göre, seçime kadar kalan kısa sürede bütün enerjisini camianın her şeyden çok ihtiyaç duyduğu şampiyonluğa harcamalarını temenni ve tavsiye ettiğim, mayıs seçimine - sonucu ne olursa olsun- "şampiyon takımın yönetimi" sıfatı ile girmesini istediğim yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın