• 331
    maça kadar gireceğim son entry olsun;

    çok klişe belki ama gerçekten de 3 ihtimalli bir maç. bu da tamamen fatih hocanın orta sahadaki tercihleri ve başlangıç stratejisi ile alakalı. fener'in 11'i de belli ne oynayacağı da belli. volkan, isla, skrtel, roman, hasan ali, josef, topal, dirar, giuliano, aatıf ve fernandao 11'i ile tıpkı trabzon ve başakşehir maçlarındaki gibi önde pres yaparak başlayacaklar. biz savunmadan top çıkaramadan bizi hataya zorlayıp pozisyon ve gol/goller bulmayı hedefleyecekler. ve pek tabi duran toplar. aslında durması da önemli değil bu topların, yüksekten gelecek her topta avantajlılar. bunları kovalayacaktır kocaman.

    hocam fatih terim ise fernando'yu denkleme dahil etmez ise "ben kendi oyunumu oynarım" mesajını alırım bir defa. lakin önde pres yapacak olan fener'e aynı şekilde karşılık vermek ters tepebilir. bir anda 1 veya 2 farklı geriye düşebiliriz. bekleyelim sakin kalalım derse donk-selçuk ikilisinden oluşacak orta saha bunu hayatta başaramaz, yine yeriz. e ne yapabilir? fernando'yu da 11'e yerleştirip donk, selçuk, fernando'lu bir 3'lüyle topu çevirmek suretiyle fener'in maçın başında oluşturmak isteyeceği baskıyı kırmayı hedefleyebilir. bu psikolojik oarak takıma 1 puan iyidir hissini yaşatacak olsa da özellikle ilk 20-25 dakikadaki klasik kadıköy'de fener baskısını kırmak için bence bire bir. sonrasında zaten dakikalar ilerledikçe atmosfer sönmeye takımımız bu baskıdan etkilenmemeye başlayacaktır. gol geciktikçe fener panik yapacak taraftarın uğultusuyla istemeden de olsa risk alacaktır. sonrasında da ibre bence tamamen bize döner.

    benim maç ön görüm bu şekilde. ama her ne olursa olsun fatih hocaya güveniyorum. zaten başka bir şansımız da yok. mevcut kadroyla orada bize 3 puanı getirebilecek dünya üzerinde başka bir teknik adam da yok.

    başarılar hocam, başarılar bizim takım. allah yardımcınız olsun!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın