resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14962
    kendisini bahane üretirken hiç görmedim. ama ben net olarak şunu söyleyebilirim ki elinde şampiyonluk için yeterli kadro yoktur. insanlar geçen yıla döndük diyor ama elde geçen yıldan bile kötü bir kadro var ne yazık ki.

    artık bruma gibi bir kanat oyuncumuz yok (yerine gary var evet ama geçen yıl da vardı ve kendisinden alınabilecek maksimum verimi alıyor) poldi gibi bir kenar forvetimiz de yok. yerine soso var ama temposu poldi'nin çok üzerinde değil ve fiziksel olarak kötü durumda. sneijder'de yok yerine belhanda var ama şu yapı da bana göre ikisi de aşırı katkı veremezdi.

    geçen yıldan bu yıla en büyük fark fernando ve n'diaye ikilisiydi (allah östersund'dan razı olsun) bu ikili takımın %50'siydi. ama biri gitti ve diğeri de sakat mariano'nun sakatlık dönüşünü düşünce fernando'nun da nasıl döneceği konusu ben de soru işareti oluşturdu.

    herkes nando'yu eleştiriyor ama önünde oynayan defans oyuncuları konusunda bir istikrar yakalayamadık. (nando başka başlığın konusu) maicon devam eden ligden geldiği için fizik olarak şuan düşüşte toparlayacaktır ama umarım bu çabuk olur. yanında oynamaya aday olan 2 kişi müzmin sakat. sakatlık dönüşleri problemli oluyor tam ''tamam lan topladılar'' diyorsun ve biri sakatlanıyor. sol bek yeni geldi zaten.

    orta sahada donk'dan mücizevi şekilde verim alması ne yazık ki durumu toplamıyor selçuk'da en azından eskiye göre iyi oynamasına rağmen.

    amam başta da dediğim gibi kendisi bahane üretmeyi seven bir insan değil. vardır bir planı elbette umarım her şey istediği gibi gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın