resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14945
    fatih hoca,iii. gelişinde de baya deneme yapmıştı. sonunda 9. hafta gibi doğru kadroyu bulmuştu. eboue sağ beke,çift forvet filan düzenine geçmiştik. burada ki sıkıntı ise, takımda ki bazı oyuncular inanılmaz formsuz* bu oyuncular bu sene gelen 4 adet yeni beklentisi çok oyuncu olmasına rağmen. özellikle ndiaye'nin satılması ve fernando'nun gidişi ile iyice olay koptu. bu takım ne kalite ne kafa olarak,terim'in seviyesinde değil. hoca bunu çok güzel görüyor ama yapacak şuan bir şey yok. bu sezon gidebildiğimiz kadar gideceğiz.

    onun dışında son zamanlarda kendisi ile tudor çok karşılaştırılıyor. her şeyi geçtim, tudor,fatih terim'in saha kramponlarını taşısa kendisi için büyük bir tecrübe olur. ilk yarı fikstür avantajının içine sıçan bu kazma ile takımın en iyi 2-3 oyuncusu olmadan oynamak arasında ki farkı anlamayacak kadar troll olmanın kimseye faydası yok.

    terim hata yapar, yapacaktır daha öncede yaptı. sadece şuan dönülmez bir ufkun yolundayız ve tudor olsa kimsenin şampiyonluk inancı yoktu 2-3 tane futbol romantiği dışında. devre arasında takım devralmanın ne kadar karmaşık ve zor olduğunu anlayamamak gerçekten akıl tutulmasından başka bir şey değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın