resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5144
    fb'ye başkan seçilmesinin 20. yıl dönümü olduğu için dün tv kanallarında çokça kendisinin haberleri vardı. 15 şubat 1998'de 1 oy farkla başkan seçilmesinden itibaren yaptıkları yer alıyordu. benim ilgimi çeken ve vurgulamak, bilmeyenelere okutmak, bilenlere hatırlatmak istediğim en önemli nokta, 3 temmuz 2011'deki şike operasyonundan sonra cezaevine girdiğinde olan bir durum: bu şikeci şahsın, cezaevindeyken yapılan kongrede yine başkan seçilmesi.

    biz yaptıkları şikenin, çevirdikleri dolapların, sahaya yansımadı denilip yapılan yüzsüzlüklerin vs. hepsinin farkındayız da... bazı romantikler var ya. hani şikeci fenerbahçe demeyin, suçu işleyen aziz, kulübe mal etmeyin falan diyorlar. yahu bu camia değil mi toplanıp toplanıp aziz'i desteklemek için eyleme giden? büyük başkan bizi bırakma diyen. koskoca (!) fb camiası şikeden ötürü cezaevindeki adamı yine başkan seçiyorsa, bugün başına gelenleri hak etmiş demektir. camia şikeci başkanı kabul etmiş, şikeyi kulübe mal etmiş demektir. genel kurulu, taraftarı tüm camia... sayısı çok az olan ve şikeye karşı olan, muhalif fenerbahçeli arkadaşlarımızı elbette tenzih ediyorum. fakat çoğunluğu, koca koca insanlar bu adamın peşinden sorgulamadan gidip, biz şike yapmadık yeaağğğ diye bağıra bağıra trollük yaptılarsa şimdi hiç sızlanmadan aziz'e mahkum şekilde hayatlarına devam edecekler. kendi düşen ağlamaz ve herkes hak ettiği şekilde yönetilir.

    20 yıllık kepazeliğin en tuhaf savunulduğu taraflardan biri de tesisleşme, bayan voleybol, erkek basketbolda alınan kupalar. tamam, bunlar sizin için yeterliyse aynen devam edin. bizim için hayat güzel, kuşlar ötüyor... bu arada dün izlerken yine kıllandım. aziz yıldırım diyoruz, 1 oy fark diyoruz, kazandı diyoruz... 1 oy, aziz yıldırım... tesadüfün de böylesi....
App Store'dan indirin Google Play'den alın