• 372
    uzun yıllardır galatasaray'ı aşağı çekmekte olan, iliklerine kadar çürümüş kurum.* romantik arkadaşları anlıyorum fakat malesef galatasaray sevgisi dolu oldukları ali sami yen'den beri süregelen o güzel zamanlar epey geride kaldı. kimisi cemiyetçilik oynamak için orada, kimisi kulübün mallarını peşkeş çekip yeni otellerine ihale almak için. galatasaray'ın taraftarından başka kimsesi yok. içlerinde illaki vardır bizim gibi düşünenler ama sonuç odaklı bakarsak dursun özbek'in şu seçimde yeniden aday olabilmesi bile ne kadar etkisiz olduklarını gösteriyor.

    https://twitter.com/...s/954347837663404032

    geçenlerde bu başlıktaki bir yazım nefret söylemi gerekçesiyle silinmişti, çok da haksız sayılmazlardı gerçi bir itirazım yok. ama bu nedir lan, ben nasıl nefret etmeyeyim bunlardan? böyle bir şeye nasıl göz yumulabiliyor, çocuk mu kandıracaksınız yapacağınız o seçimle?

    yarın olur da mustafa cengiz seçilirse içimiz bir nebze rahatlayacak, kısa vadede bizim açımızdan daha iyi olacak. ama uzun vadede yine bir dursun özbek v2 gelecek ve yine aynı döngüye gireceğiz.

    biz o formalite genel kurulun kapılarını yıkana dek figürandan fazlası değiliz. yarın yine birkaç ölmeyi unutmuş hırt çıkacak kürsüye, dursun başkan çok yaşa diyecek. belki geçen seferki gibi bize hakaret edecekler biraz, fanlar çok konuşmasın falan diyecekler. biz de muhtemelen güzel bir cumartesi günümüzü bu rezilleri izleyip sinirlenmeye ayıracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın