• 26
    piyasadaki iyi dizilerin ve filmlerin cogunu izleyerek issizlikte cigir acmis biri olarak animelere sardim artik. son 1-1.5 ayda full metal alchemist, shingeki no kyojin ve erased'i izledim. daha onceden de code geass, death note, hunter x hunter, one punchman vs. gibi animeler izlemistim.

    oncelikle full metal alchemist imdb'deki en yuksek puanli anime unvanini bence hak etmiyor. ha guzel mi kesinlikle cok begendim fakat en iyi diyince insanda daha farkli beklentiler olusuyor ama yine de herkese tavsiye ederim keyifli bir anime. bazi bolumleri fazla duragan olabiliyor ama bittiğinde insanda bir bosluk birakiyor.

    benim favori animem her zaman code geass olmustur ve daha iyisinin gelecegini hic dusunmemistim. izledigim butun dizi/film/animeler arasinda en iyi finale sahip olani oydu. efsaneydi yani benim icim. shingeki no kyojin'e kadar henuz hicbir anime benim icin code geass'a yaklasamamisti. ama shingeki cok farkli, cok guzel bir anime ve neredeyse her bolumunu izlerken inanilmaz keyif aldim. devam eden bir anime oldugu icin ileride neler olur bilemiyorum fakat boyle devam ederse efsane statusune erisebilir.

    son izledigim anime ise erased. 12 bolumluk bir anime. tek sezonluk netflix dizisi gibi resmen. degisik bir konusu var ne yazsam spoiler olacak ama su kadarcik yazayim. bir abimiz var bu adam kotu bir olay olmadan once onu sezebiliyor, sezdikten sonra bunu duzeltebilmesi icin bir sureligine gecmise donebiliyor. erased de yine imdb'de top250'de. yetiskin animesi diyebilirim ona da shingeki no kyojin de oyleydi. sacma sapan cocuksuluklar yok. bir anda icine cekiyor insani. 2 gunde 12 bolumu bitirdim, tadi damagimda kaldi. erased'i de gizem seven sozluk yazarlari icin oneririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın