resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14349
    son 3-4 yılın transfer döneminde yurtdışına transfer olan 4 türk futbolcumuz var; burak, cenk gönen, emre çolak, semih kaya. cenk’i bu grubun dışında bırakırsak diğer 3 kişi de hocanın tedrisatından geçti. dilerseniz burak bize gelmeden önce de yurt dışına transfer olduğu için geride bırakabilirsiniz.
    zaten emre çolak ve semih kaya gibi bizde bile soru işareti bırakan oyuncuların yurt dışına transfer edilebilmesi zordur. her ikisinde de fatih terim effect bolca var.
    bu yüzden buca maçında bunu neden oynattın, bu maçta oynatmasan bunu ne zaman oynatacaksın olayı bence biraz tez canlılık.
    hoca bu sene için seneyi kurtarmak amaçlı bakıyor olabilir, önümüzdeki seneleri kurtarmak için ise yazdan başlayacağını ön görüyorum.

    ayrıca, 1. ile 6. arasında sadece 5 puan var 7 puan var, ligimiz harika, la liga’nın eline veririz, fransa ligi bizim u-18’den beter geyikleri ile kendinizi yayıncı kuruluş gazına kaptırırken şunu da ön görün lütfen. bu zevk bu çekişme yabancı sınırını kaldıran ve buna ön ayak olan kişinin eseridir;

    https://www.youtube.com/watch?v=xxWCygHQAXo
App Store'dan indirin Google Play'den alın