resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14347
    son yıllarda o kadar çok yanlış yaptı ki, belki de içlerinde doğru yaptığı tek tük doğrulardan birisi, evet propagandasına katılmamasıdır.

    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...3DkUg8lrLPQ3PG294gDy

    şu fotoğrafı gördünüz mü? hocanın milli takımdaki ipinin çekilmesine doğrudan olmasa da, dolaylı olarak start veren olaylardan biri bu olabilir. bunun yerine başka bir cumhurbaşkanının fotoğrafını koysa hala milli takım başında olur, dilediği kadar hata yapma lüksüne de sahip olabilirdi.

    sırf bunun için bile destek verilir. diyeceksiniz ki, neden o zaman reis belgeselinde en ön saftaydı. o dönem biraz eli mecbur yapmak zorunda kaldığını hissediyorum. zaten galatasaray yönetimi ile sıkıntılı, milli takım kariyeri de yeni başlamıştı. o dönem imkansız gibi bir şeydi bunun aksini yapması.

    fatih hoca'nın babası çok iyi bir atatürkçü ve cumhuriyetçidir.* dolayısıyla böyle bir ailenin, atatürkçü bir çocuğudur fatih terim.

    evet propagandasına katılmaması çok doğru bir şeydi. uzun dönemde bunu daha iyi anlayacağız. bayağı uzun bir dönemi kastediyorum. eğer bu soytarılığa katılsa, işte o zaman işler dönülmez bir noktaya gidebilirdi.

    siyasilere arasının düzelmesi gerektiğini ben de düşünüyorum. ama bunu hoca doğrudan yapmamalı. siyasi erke yakın diğer eski ve mevcut yöneticiler aracılığıyla yapabilir. ilk akla gelen abdurrahim albayrak. dursun özbek de zaten o taraflara yakın durmaya çalışan birisi. gizliden gizliye işler düzeltilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın