• 136
    yaklaşık 1 saat 35 dk. sonra kendimi toparlayip hakkında bir kaç söz söylemek istediğim maç.
    yenilebiliriz normal, ilk de değil son da. kimseyi de asıp-kesip tu-kaka yapmak amacında değilim. ama böyle bir kadroya sahipken, bu kadar kötü bir netice almamız hepimizde soğuk duş etkisi yaptı. maçla ilgili söylemek istediklerim şunlar:
    -kazanan takım bozulmaz mantığıyla maça çıktık, ki bence de doğru olan buydu.
    -hafta başından beri aklımdan ilk 10 dk. da gol bulacağımız geçiyordu. 2.dk.' da öne geçince tamam oldu bu iş dedim.
    -fenerbahçenin kullandığı ilk kornerde selçuk ön direğe giderek tehlikeli bir vuruş yaptı. buradan ipucunu aldık, haftaiçi öndirek çalışması yapılmış. be arkadaşlarim, bari ikinci kornerde biraz uyanık olun. sabri lakayıt bi şekilde direğe elini yaslayacağına, durması gerektiği gibi dursaydı o top girmezdi.
    -emre aşık'a denicek bişey yok. top zaten guiza'ya geliyordu. o gol atıp lanet gol sevincini yapacağına biz kendi kalemize atalim daha iyi.
    -herr skibbe, baros-kewell değişikliginde dogru tercih yaptı. fakat hangi düşüncenin ürünü olarak ümit karan gibi savaşan bir adam yerine nonda'yı aldı anlamadim. tamam nonda iyi bir golcü ama sahada genelde ruh gibi dolaşiyor. bu maçta iyi bir golcüye degil, savaşacak adama ihtiyacimiz vardi. diğeri için (bkz: arda turan)
    -gelelim 3.gole. r.carlos ne kadar ihtiyarlasa da, artık bastona ihtiyacı olsa da, bu adam frikik kullanırken tek kişilik baraj kurulmaz. he kurdun mu, o zaman tuttuğun köşeye gelen topu düzgün çeliceksin. tabi onun kadar, kaleciden topun sekmesini izleyen defansımız da kabahatli.
    -emre belözoğlu denen köpek, maça girdikten sonra kuyruğunu kıstırmışlar gibi koştu, oynadı. her zaman sölemişimdir, galatasaray'ı satan,anasını bile gözünü kırpmadan satar.
    -selçuk şahin denen deyyus, herhalde kariyerinde bir daha bu maçtaki gibi oynayamaz.
    -şunu bir kere daha anladım ki, arda turan denen kardeşimiz hakikaten bizden biri gibi. tribündeki bir taraftardan hiç bir farki yok. umarım selçuk'a ''sen şerefsizsin'' dediği için ceza almaz.
    -hakem bence kötü yönetmedi. sarı kartlarda bize biraz cömertti, bir de deivid-ümit arasındaki pozisyonu göremedi. diyebilirsiniz, o penaltıyı verseydi herşey farklı olurdu. olsayla bursa, bir araya gelse koskoca bir vilayet olurdu. her şekilde yenmeliydik.

    hepsi benim şahsi görüşümdür. kimse ''bu kadar çok biliyorsan yönetim takımın başına seni getirsin.'' demesin.
    cümleten geçmiş olsun. sefasını sürdük, cefasını da çekeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın