• 502
    artık futbolcular hakkında yazılar okurken çok tutarsız bir hava görüyorum. öncelikle belirtmek isterim ki verecegim isimdeki oyuncuların hiçbirini ne olumlu ne de olumsuz olarak değerlendirmiyorum. sadece örnek.

    misal geçen hafta ndiaye bu takımın oyuncusu değil, pası yok bilmem neyi yok diye eleştirilerken ve bu eleştiriler 10 numara alırken, bu hafta bunu diyen biri cıksa ofsayt manyağına döner. bir ara öyle sallandı ki ndiayeye cok sevdigim mehdi broubia (bkz: mehdi bourabia/#2265189) ndiaye'nin yerine gelse denildi. ya arkadaşlar mehdi bize ndiaye konya'ya gitse bu sefer de ndiaye'ye dilenecektiniz. şu entry'i (bkz: #2295804) geçen hafta yazdığım için tabiri caizse çöp entry olarak görülmüştür.

    belhanda meselesi de farksız değil. beşiktaş maçından sonra yerle bir edilen oyuncu, bugün 9 aralık 2017 galatasaray alanyaspor maçı öncesi belhanda'yı eleştirenler eleştirildi daha sonra ise noldu? maç içinde ve sonrasında da belhanda cok ağır eleştirildi.

    bir ara da cenk ergün'e sarıldı yaptığı transferler ile ilgili. arkadaşlar siz 1 hafta da fikrinizden cayıyorsunuz ya da yanılıyorsunuz diyelim. bu adamların hiç yanılmaya hakkı yok mu? gerçekten çok komiksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın