aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4918
    sözüm meclisten dışarı da gittikleri deplasmanlar da, soğukta izledikleri maçlar da emek falan olmayan taraftar grubudur. bu ibişlere biletler zaten peşkeş çekiliyor haydi iftira diyelim buna ama bunlar iki derbide üç kombine parası çıkarıyorlar zaten. soğuk havayı da geçin. 29 kasım 2017 galatasaray sivas belediye maçında ben se tribündeydim ve hava da gayet soğuktu ama üzerimizde yanan ısıtıcılar ortamı hamam gibi ısıtıyor ve üzerinde de bir mont varsa soğuk falan işlemiyor. stadda maç izlemenin keyfi apayrı. ulaşımı da abartılıyor. stad çıkışı metro ile yenikapı 30 dakika, karşıya geçmek 15 dakika, metro ile maltepe'ye gitmesi 25 dakika, otobüse binip yurda gitmek 20 dakika ne etti sana bir buçuk saat. düşünün ki ben ta maltepe'ye gidiyorum. zaten avrupa'da ev falan varsa o kadar da sıkıntılı değil bu iş.

    işin özü üzerine para kazanıp maç izliyorlar, maçı stadda izliyorlar, stadda o mis gibi atmosferi yaşıyorlar, hayatında galatasaray maçına gitmemiş yüz binlerce kişinin hayallerini süsleyen bir duyguyu sonuna kadar yaşıyorlar daha say say bitmez. ha lan bir de bedava sucuk ekmek yiyorlar. kaç lira sucuğun kilosu var mı haberiniz?*

    tribünlerden s*ktir edilmesi gereken taraftar topluluğu. bir bu taraftar grupları, bir de cemaatler her bir problemde bunların parmağı var. yazarlarımızdan da bunlara destek çıkan baya var. ses çıkarmıyorlar linç yememek için. neyse sucuk ekmek iyi gider, havalar da soğudu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın